LastUmutBüküg
Yoctopat
Daha fazla
PC HOCASI-GG1 / INTEL I3-10105F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI tarafından hazırlanan GG1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Merhaba, uzun zamandır hazır sistemlere bakıyorum fakat uygun bir şey bulamamıştım. Bütçem 9-11 k arası
Gaminggen.tr'de bulduğum bu sistem sizce nasıl? SSD'sini 500 GB yapıp almayı düşünüyorum.
Sistem öneriniz varsa bunu da göz önünde bulundururum.
Oynamayı sevdiğim oyunlar: Valorant, Phasmophobia, PUBG gibi rekabetçi tarzda oyunlardır.
Bütçeye 800 TL daha ekleyip @laptopdakiamdişlemci arkadaşın paylaştığı sistemi alabilirsiniz.PC HOCASI-GG1 / INTEL I3-10105F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI tarafından hazırlanan GG1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Merhaba, uzun zamandır hazır sistemlere bakıyorum fakat uygun bir şey bulamamıştım. Bütçem 9-11 k arası
Gaminggen.tr'de bulduğum bu sistem sizce nasıl? SSD'sini 500 GB yapıp almayı düşünüyorum.
Oynamayı sevdiğim oyunlar: Valorant, Phasmophobia, PUBG gibi rekabetçi tarzda oyunlardır.
10100F performanslı bir işlemci değil. Ekran kartı da keza öyle.PC HOCASI-GG1 / INTEL I3-10105F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
teşekkürle rbu bilgiyi verdiğin için ztn güven sorunumda vardıbirde inventus güveilir miGaming gen tr den alışveriş yapmamanızı öneririm. Müşretilerinin ve sattıkları ürünün yanında durmuyorlar. Parayı aldıktan sonra unutup gidiliyorsunuz. Bir sorun yaşarsanız çok başınız ağrıyabilir.
Modüler, yani değişiklik yapılabilir, ekleme çıkarma yükseltme yapılabilen sistem yani. Inventus hakkında bir bilgim yok.teşekkürle rbu bilgiyi verdiğin için ztn güven sorunumda vardıbirde inventus güveilir mi
Bir de bilgili arkadaşlar için soruyorum inventusdaki alacağım bir PC'yi sepete ekledikten sonra İNVENTUS MODÜLER SİSTEM yazıyor o tam olarak ne