PC Hocası GG11 alınır mı?

marsheilla

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, pchocası GG11'i şu şekilde özelleştirip 41.900'e almak mantıklı mı? 42K civarında daha iyi bir sistem öneriniz var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın linkte özelleştirmeler sepete ekleyince aktif oluyormuş. Bence sistem gayet güzel. Ama eğer vaktin varsa yeni seriyi beklemeni öneririm.

Son düzenleme:
Peki hocam bu psu hakkında bilginiz var mı?Bazıları forumlarda coil whine sesi var demiş. Kasayı ve güç kaynağını da vento modeliyle değiştirmeli miyim sizce?

Siparişi yeni verdiğim için henüz bana ulaşmadı. Kasayı en ucuz vento modeliyle değiştirdim. Güç kaynağı daha iyi gibi geldi.

Bu arada sistem geldi bugün kurdum. Şu anlık herhangi bi sıkıntı görmedim fakat ekran kartından coil sesi geliyor normal kullanımda farketmiyorsun ama gpu kullanımı artan oyunlarda vs kulaklık takmıyorsan çok rahat duyuyosun o cızırtıyı.

Son düzenleme:
Siparişi yeni verdiğim için henüz bana ulaşmadı. Kasayı en ucuz vento modeliyle değiştirdim. Güç kaynağı daha iyi gibi geldi.

Bu arada sistem geldi bugün kurdum. Şu anlık herhangi bi sıkıntı görmedim fakat ekran kartından coil sesi geliyor normal kullanımda farketmiyorsun ama gpu kullanımı artan oyunlarda vs kulaklık takmıyorsan çok rahat duyuyosun o cızırtıyı.
Anladım. Bilgilendirme için teşekkürler tekrar hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı