PC Hocası GG14 sistemde işlemci seçimi nasıl olmalı?

BerkayDerin

Kilopat
PC HOCASI-GG14 sistemini almayı düşünüyorum stoklar yenilendiğinde. Fakat işlemcilerde Ryzen 5 9600X mi daha mantıklı olur Ryzen 7 7700 mü? Çünkü dediğine göre Ryzen 5 9600X'i 105 watt kullanabiliyormuşuz artık. Hangisi daha iyi performans verir oyunlar için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında dağlar kadar hatta neredeyse hiç fark yok oyun için kullanıldığında zaten fiyat olarakta çok bir fark yok 9600x daha güncel bir işlemci bence olduğu gibi alınabilir bir sistem tabii olması gereken fiyat bu değil aslında ama buna bile dua ediyoruz şu an da neler neler gördük

bunu bende baya araştırdım 7 7700 daha iyi diyorlar yabancı forumlarda genelde performans olarak yakın hangisi ucuzsa onu alın tarzı yorumlar var 7700ün fazla çekirdek avantajı var sanırım onun harici çok aşırı performans farkı yok diye bilgi edilebildim

Ya kesinlikle katılıyorum size normalde kendi fiyatıyla piyasaya sunsalar şu ekran kartını ben yine aynı fiyatla çok daha düzgün bir sistem toplamayı planlıyordum fakat maalesef 40000e ekran kartını satıyorlar.

Anladım teşekkür ederim yani 400 tl mi ne fark ediyor cok da farketmez bana zaten. Peki stokla ilgili bir bilgi var mı yani yaklaşık kaç günde yenilenir sizce?

İlk çıktığı gün 29 bin fiyatını görünce ne kadar sevinmiştik . Ülke olarak bu tür şeylerden kurtulamıyoruz maalesef. Ben de yaza doğru bir sistem almayı düşünüyorum benim de tercihim bu olabilir fiyatlar uçmazsa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…