U ufwks Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Fiyatı uygun gibi geliyor. Oyun testlerinde fena değil gibi. 1 tane daha aynı RAM'den alacağım, 16 GB yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Fiyatı uygun gibi geliyor. Oyun testlerinde fena değil gibi. 1 tane daha aynı RAM'den alacağım, 16 GB yapacağım.
Nervus Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer Saturn Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #2 SSD kronik sorunlu deniyor şansınız varsa düzgün çıkabilir. Kasa ve PSU çok iyi gözükmüyor.
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 15 Şubat 2021 #3 Gtx 1650S olsa daha iyiymiş ama 16GB ram yapacaksan alınabilirliği var. PSU markası FSP o fena değil.SSD kronik sorunlu evet. Nervus dedi: SSD kronik sorunlu deniyor şansınız varsa düzgün çıkabilir. Kasa ve PSU çok iyi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla...
Gtx 1650S olsa daha iyiymiş ama 16GB ram yapacaksan alınabilirliği var. PSU markası FSP o fena değil.SSD kronik sorunlu evet. Nervus dedi: SSD kronik sorunlu deniyor şansınız varsa düzgün çıkabilir. Kasa ve PSU çok iyi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla...
MuratBozkurt Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Samsung ssd iyidir her şey ekran kartı işlemci değil güç kaynağı fsp kalite hocam ben de kullanıyorum
Samsung ssd iyidir her şey ekran kartı işlemci değil güç kaynağı fsp kalite hocam ben de kullanıyorum
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 15 Şubat 2021 #5 AHBC ünitesi pek önerilmeye uygun değil SSD sorunlu. MuratBozkurt dedi: Samsung ssd iyidir her şey ekran kartı işlemci değil güç kaynağı fsp kalite hocam ben de kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Her FSP kaliteli değil hocam.
AHBC ünitesi pek önerilmeye uygun değil SSD sorunlu. MuratBozkurt dedi: Samsung ssd iyidir her şey ekran kartı işlemci değil güç kaynağı fsp kalite hocam ben de kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Her FSP kaliteli değil hocam.