A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 14 Mart 2021 #11 Ali1461 dedi: Yapıyor testlere bak forumlarda doğru olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakıyorum ve hala darboğaz yapmıyor. Darboğaz olması için işlemci kullanımının %90 üzerinde olup ekran kartının tam kullanılamamış olması gerekiyor fakat videoda öyle bir durum yok .
Ali1461 dedi: Yapıyor testlere bak forumlarda doğru olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakıyorum ve hala darboğaz yapmıyor. Darboğaz olması için işlemci kullanımının %90 üzerinde olup ekran kartının tam kullanılamamış olması gerekiyor fakat videoda öyle bir durum yok .
Q qualfy Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 adam gibi adam 1050 ti dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakıyorum ve hala darboğaz yapmıyor. Darboğaz olması için işlemci kullanımının %90 üzerinde olup ekran kartının tam kullanılamamış olması gerekiyor fakat videoda öyle bir durum yok . Genişletmek için tıkla... Genel olarak yapıyor. Bir de düşünceniz biraz sığ.
adam gibi adam 1050 ti dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakıyorum ve hala darboğaz yapmıyor. Darboğaz olması için işlemci kullanımının %90 üzerinde olup ekran kartının tam kullanılamamış olması gerekiyor fakat videoda öyle bir durum yok . Genişletmek için tıkla... Genel olarak yapıyor. Bir de düşünceniz biraz sığ.