NVIDIA ekran kartı istediğim için bu sisteme yöneldim.
İşlemciyi AMD Ryzen 5 5600 ile,
Anakartı ASUS B450M Dragon ile,
SSD'yi Kingston NV2 1TB ile,
PSU'yu FSP Hyper Pro 700W 80+ 120mm Fanlı PSU ile değiştirdim. Böylelikle toplam fiyat 16.512, 08 TL oldu.
Sizce bu PC alınır mı?
(AMD ekran kartlı sistemler de önerebilirsiniz)
NVIDIA ekran kartı istediğim için bu sisteme yöneldim.
İşlemciyi AMD Ryzen 5 5600 ile,
Anakartı ASUS B450M Dragon ile,
SSD'yi Kingston NV2 1TB ile,
PSU'yu FSP Hyper Pro 700W 80+ 120mm Fanlı PSU ile değiştirdim. Böylelikle toplam fiyat 16.512, 08 TL oldu.
Açıkçası daha önce AMD ekran kartı kullanmadığım için çekincelerim var fakat her şeyin bir ilki vardır diyelim o zaman.Önerdiğiniz sistem varsa yazarsanız çok sevinirim.
Açıkçası daha önce AMD ekran kartı kullanmadığım için çekincelerim var fakat her şeyin bir ilki vardır diyelim o zaman.Önerdiğiniz sistem varsa yazarsanız çok sevinirim.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Paylaştığı sistem sizinki ile aynı sadece RTX 3060 yerine AMD taraflı RTX 3070 var diyebilirim güç olarak. AMD Takıntın yok ise Yenur, fakat BEN olsaydım kişisel düşüncem olarak RX 6700 XT Alırdım. AMD evet fakat güç olarak daha iyi.
AMD sistemlere bakarken gözden kaçırmışım.İşlemci ve ssd'yi özelleştirdiğim de 16.693 TL'lik bir fiyat karşıma geldi.Gayet güzel gözüküyor.Sizce anakart yeterli olur mu ? Bütçem şimdilik bu kadar.
AMD sistemlere bakarken gözden kaçırmışım.İşlemci ve ssd'yi özelleştirdiğim de 16.693 TL'lik bir fiyat karşıma geldi.Gayet güzel gözüküyor.Sizce anakart yeterli olur mu ? Bütçem şimdilik bu kadar.
Hocam sanırım NVIDIA ekran kartlı sisteme yönelmek durumun da kalacağım.Aktif olarak yazılımla ilgilendiğim ve ileri zamanlarda da oyun programlamaya yöneleceğim için kullandığım/kullanacağım programların NVIDIA ile daha senkron bir şekilde çalıştığını ve modelleme , render gibi konularda NVIDIA'nın daha önde olduğunu öğrendim.