Emirhanns Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Sizce endişe edilecek kadar fazla yapar mı? Bu sistemi almayı düşünüyorum ayrıca almak istediğim sistem AMD Intel değil. PC HOCASI-GG6 (AMD)
Sizce endişe edilecek kadar fazla yapar mı? Bu sistemi almayı düşünüyorum ayrıca almak istediğim sistem AMD Intel değil. PC HOCASI-GG6 (AMD)
emrebello Decapat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #2 Emirhanns dedi: Sizce endişe edilecek kadar fazla yapar mı? Bu sistemi almayı düşünüyorum ayrıca almak istediğim sistem AMD Intel değil. PC HOCASI-GG6 (AMD) Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz hocam. Emirhanns dedi: Sizce endişe edilecek kadar fazla yapar mı? Bu sistemi almayı düşünüyorum ayrıca almak istediğim sistem AMD Intel değil. PC HOCASI-GG6 (AMD) Genişletmek için tıkla... Hocam Intel olarak değiştir bence benchmarklarda Intel daha iyi sen bilirsinde.
Emirhanns dedi: Sizce endişe edilecek kadar fazla yapar mı? Bu sistemi almayı düşünüyorum ayrıca almak istediğim sistem AMD Intel değil. PC HOCASI-GG6 (AMD) Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz hocam. Emirhanns dedi: Sizce endişe edilecek kadar fazla yapar mı? Bu sistemi almayı düşünüyorum ayrıca almak istediğim sistem AMD Intel değil. PC HOCASI-GG6 (AMD) Genişletmek için tıkla... Hocam Intel olarak değiştir bence benchmarklarda Intel daha iyi sen bilirsinde.
Takumi Fujiwara Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 Hocam bu sistem neden bu kadar ucuz? RTX 2060'lı sistemler çok daha pahalı diye biliyorum. Hatta gönderdiğiniz linkteki sitedeki GTX 1650'li sistemlerden bile ucuz. Kaçırmayın derim ben.
Hocam bu sistem neden bu kadar ucuz? RTX 2060'lı sistemler çok daha pahalı diye biliyorum. Hatta gönderdiğiniz linkteki sitedeki GTX 1650'li sistemlerden bile ucuz. Kaçırmayın derim ben.
Emirhanns Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #4 emrebello dedi: Hayır yapmaz hocam. Hocam Intel olarak değiştir bence benchmarklarda Intel daha iyi sen bilirsinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
emrebello dedi: Hayır yapmaz hocam. Hocam Intel olarak değiştir bence benchmarklarda Intel daha iyi sen bilirsinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.