yOnebot Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 500gb Ekran kartı Rtx 2060 Anakart Asus prime h610m-kd4 İşlemci I3 12100 Arkadaşlar PC. Hocasi GG6 aldim ilk basta iyiydi alali yaklasik 4 gun oluyor ama sistem Apex gibi oyunlarda donmaya FPS duzenli dusmeye basladi. Hiçbir şey yapmama ragmen gorev yoneticisinde ekran kartim %100 kulaniliyor.
Arkadaşlar PC. Hocasi GG6 aldim ilk basta iyiydi alali yaklasik 4 gun oluyor ama sistem Apex gibi oyunlarda donmaya FPS duzenli dusmeye basladi. Hiçbir şey yapmama ragmen gorev yoneticisinde ekran kartim %100 kulaniliyor.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 18 Haziran 2022 #2 yOnebot dedi: Arkadaşlar PC. Hocasi GG6 aldim ilk basta iyiydi alali yaklasik 4 gun oluyor ama sistem Apex gibi oyunlarda donmaya FPS duzenli dusmeye basladi. Hiçbir şey yapmama ragmen gorev yoneticisinde ekran kartim %100 kulaniliyor. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşmış olabilir mi bir tarama yapın derim. Artı 0 Eksi
yOnebot dedi: Arkadaşlar PC. Hocasi GG6 aldim ilk basta iyiydi alali yaklasik 4 gun oluyor ama sistem Apex gibi oyunlarda donmaya FPS duzenli dusmeye basladi. Hiçbir şey yapmama ragmen gorev yoneticisinde ekran kartim %100 kulaniliyor. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşmış olabilir mi bir tarama yapın derim.
KS KS yOnebot Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Virüs bulaşmış olabilir mi bir tarama yapın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast'ta tarattım ama yoktu Windows 11 bu arada Apex oynarken crash veriyor oyundan atıyor. Artı 0 Eksi
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Virüs bulaşmış olabilir mi bir tarama yapın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast'ta tarattım ama yoktu Windows 11 bu arada Apex oynarken crash veriyor oyundan atıyor.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2022 #4 Temiz kurulum yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS yOnebot Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 Ajan_47 dedi: Temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11'den dolayı olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11'den dolayı olabilir mi acaba?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2022 #6 yOnebot dedi: Hocam Windows 11'den dolayı olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. Ben daha düşük bir sistemle Windows 11 kullanıyorum. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Artı 0 Eksi
yOnebot dedi: Hocam Windows 11'den dolayı olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. Ben daha düşük bir sistemle Windows 11 kullanıyorum. Hiç böyle bir şey yaşamadım.
KS KS yOnebot Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #7 Ajan_47 dedi: Sanmıyorum hocam. Ben daha düşük bir sistemle Windows 11 kullanıyorum. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bizim bir arkadaş var oda aynı sorunları yaşıyordu Windows 11'den sebep 10 geçiş yapmış düzelmiş. Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Sanmıyorum hocam. Ben daha düşük bir sistemle Windows 11 kullanıyorum. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bizim bir arkadaş var oda aynı sorunları yaşıyordu Windows 11'den sebep 10 geçiş yapmış düzelmiş.