Mami4t80u4 Centipat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #11 TurtleKapluk dedi: Zaten bu yüzden 7700XT ekran kartlı sistem almak istiyorum, daha önce yine bu forumdan başka bir kral önermişti ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Kral ne oldu aldın mı sistemi?
TurtleKapluk dedi: Zaten bu yüzden 7700XT ekran kartlı sistem almak istiyorum, daha önce yine bu forumdan başka bir kral önermişti ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Kral ne oldu aldın mı sistemi?
T TurtleKapluk Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #12 Aldım, ekran kartını daha dün akşam taktık. İnşallah herkese nasip olur
M mitefe Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #13 TurtleKapluk dedi: Aldım, ekran kartını daha dün akşam taktık. İnşallah herkese nasip olur Genişletmek için tıkla... nasıl, memnun musun ben de almayı düşünüyorum
TurtleKapluk dedi: Aldım, ekran kartını daha dün akşam taktık. İnşallah herkese nasip olur Genişletmek için tıkla... nasıl, memnun musun ben de almayı düşünüyorum
T TurtleKapluk Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #14 mitefe dedi: nasıl, memnun musun ben de almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... çok iyi, sistemin özelliklerinin yüksek seviyede olmasıyla, iyi bir indirim söz konusu olunca da tadından yenmiyor
mitefe dedi: nasıl, memnun musun ben de almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... çok iyi, sistemin özelliklerinin yüksek seviyede olmasıyla, iyi bir indirim söz konusu olunca da tadından yenmiyor
A a1w4ys Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 41 18 Ağustos 2024 #15 TurtleKapluk dedi: Çok iyi, sistemin özelliklerinin yüksek seviyede olmasıyla, iyi bir indirim söz konusu olunca da tadından yenmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı ASUS TUF Gaming 12 gbmi cidden sadece ekran kartı 23K falan cunku o fiyata cidden o sistem harika hayırlı olsun.
TurtleKapluk dedi: Çok iyi, sistemin özelliklerinin yüksek seviyede olmasıyla, iyi bir indirim söz konusu olunca da tadından yenmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı ASUS TUF Gaming 12 gbmi cidden sadece ekran kartı 23K falan cunku o fiyata cidden o sistem harika hayırlı olsun.