PC Hocası-GG9 AMD sistem mi NVIDIA sistem mi alınmalı?

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Yeni sistem toplayacağım. Şu sistem gözüme çarpmadı değil ama AMD'nin driver sorunları falan vardı, hala var mı bilmiyorum, aydınlatmanız şahane olur. Diğer türlü alacağım sistem ektedir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu pcyi almanı tavisye ederim.

Corsair ram ile sıvı soğutmayı seçeneklerde revize et ve bu ssdyi al Kingston KC3000 SSD (1 TB)(ssdyi gaming genden alma dışarıda daha ucuz)

toplamda 36 k civarına güzel bir pc toplamış olursun

Hocam bende düşünüyorum bunu, ram 32 Corsair RGB , soğutucu upgrede ile , enermax sıvı soğutma ekliyim diyorum , anakart işimi görür çift M2 evde de var 1 Tb SSD o yüzden SSD xpg 500 lüğü eklemeyi düşünüyorum, kasa ve PSU ya güvenemedim 800 TL farkla da xpg kasa 750 w PSU ile var ona da upgrede etsemmi

GAMING-TUF7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF RX 7800 XT O16G OG GAMING / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi birde o kadar upgrede ile şu sistemin fiyatına geliyor, uğraşmak yerine bunu almak daha mı mantıklı:/

Son düzenleme:
SSD olarak xpg falan alma link attığım ssd al veya daha ucuz olsan dersen başka ssd öneririm. Kasa ve psu hakkında bilgiyse sahip değilim. Upgrade ile uğraşmalık bir şey yok ürünü sipariş ederken Corsair 16x2 tane upgrade yap ssdyi elleme dışarıdan önereceğim ssd alırsın. Gönderdikleri ssd çok kötü çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…