PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar, çocukluk hayalim olan PC'yi almaya çalışıyorum. Bu sistem hoşuma gidiyor ve özelleştirerek 32 GB RAM ile 1 TB veya 2 TB SSD eklemeyi düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Eksikleri var mıdır? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar, çocukluk hayalim olan PC'yi almaya çalışıyorum. Bu sistem hoşuma gidiyor ve özelleştirerek 32 GB RAM ile 1 TB veya 2 TB SSD eklemeyi düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Eksikleri var mıdır? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
www.gaming.gen.tr
Yukarıda atılan diğer sistemde ekran kartını RX 7800 XT yapınca aynı fiyata geliyor sadece soğutucu eksik oluyor o da 1000-1500 TL'ye hallediliyor ekstra performansı neden kullanmasın ki.
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi alın aşağıda atılan sistemin anakartı giriş seviye ramleri 5200mhz kasa güç kaynağı yetersiz ssd yetersiz sırf ekran kartı için alınmaz ki gaminggentr' deki ekran kartı asus sinerjideki pulse giriş seviyesi.
Bu sistemi alın aşağıda atılan sistemin anakartı giriş seviye ramleri 5200mhz kasa güç kaynağı yetersiz ssd yetersiz sırf ekran kartı için alınmaz ki gaminggentr' deki ekran kartı asus sinerjideki pulse giriş seviyesi.
SSD Kioxia Exercia yapılabilir.
Anakart Colorful B650M PLUS yapılmalı, fiyatının hakkını verir, bütçe düşürülürse MSI B650 yapılır.
Kasa 300-400 TL fark ile MSI ya da Vento yapılır.
+5K ile 7800XT yükseltmesi yapılır mı bilemiyorum, bütçe yetiyorsa düşünebilirsin. Diğer bir seçenek yan parçalardan kısıp ekran kartı 7800XT olan diğer sistemi alabilirsin ama diğer parçalar o ekran kartının yanında ilkokul çocuğu gibi kalıyor.