PC HOCASI-GG9 sistem yerine toplama sistem alınır mı?

Bütçe
30.000
Ram'i 2x16 yapabiliyorsanız çok iyi olur. Ben KC3000 + Ram özelleştirmesi yapıp aldım. O paraya yok şöyle sistem böyle sistem al diyenleri de takma hocam her paraya 2k ekleyip şunu bunu al diyorlar bitmiyor. Gayet iyi sistem. 4060Ti 16GB modelinden daha performanslı bir ekran kartı. İşlemci gayet iyi yeterli.

aslında şuan değilde 6-7 ay sonra alıcam şimdiden kararlaştırıp sadece para biriktirme kısmı kalsın istedim. O zamana kadar da 36-37k olur zaten minimum

Bir de, şu an piyasada olan herhangi bir oyunu açmakta bir sorunu olmaz değil mi bu sistemin?

Son düzenleme:
kasayı değiştirmeden mi aldınız ben de bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasa seçeneklerinin hepsi kötü gibi güvenemedim o markalara

kasanın estetiği için mi yoksa bi olayı var mı başka
enermax ve bitfenix markalarını ben hiç duymadım estetik önemli değil benim için acaba güç kaynağında sıkıntı olur mu diye düşünüyorum çünkü bu fiyata böyle bi sistem başka hiçbir yerde yok ama kasa seçimleri şüpheli

Sistem nası bende almayı düşünüyorum

Kasa ve PSU değişip mi aldınız ben b de bu sistemi düşünüyorum

6-7 ay içerisinde piyasa yine değişir karar vermek için çok erken olmuş. Bu süre içerisinde indirimle vs farklı sistemler toplanabilir.

İşinize karışmak gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…