Beyler lütfen yardım edin bi sistem buldum bunda i5 yapıp 1650 Super yapınca 3300TL oluyor hem işlemci darboğaz olmaz hemde ekran kartı süper oluyor Pollux 3AN – Game Garaj
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Attığınız sistemin anakartı A320, benim ki B450 S2H. RAM'iniz 8 GB, benim ki 16 GB. PSU bence çöp ayrıca 400W, benim ki FPS 500 +80 Plus. Neden alınmasın? Bence sırf ekran kartı iyi diye sizin topladığımız sistem alınmaz. Benim topladığım sisteme tekrar bakmanızı öneririm.
Attığınız sistemin anakartı A320, benim ki B450 S2H. RAM'iniz 8 GB, benim ki 16 GB. PSU bence bence çöp ayrıca 400W, benim ki FPS 500 +80 Plus. Neden alınmasın? Bence sırf ekran kartı iyi diye sizin topladığımız sistem alınmaz. Benim topladığım sisteme tekrar bakmanızı öneririm.
Hocam pardon fark etmemişim dolar kuru yükselmeseydi bu sistem 3000 liraydı yani dandik parçaları yükseltebilirdi. Dikkat etmedim. RX 570 tek fanlı olanı önermem ısınma sorunu oluyor genelikle. Senin ki topladığı sistem alınabilir.