Elektronik PC Hocası Vade Farksız 9 Taksit Sistemler + Mouse 1 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Canavar gibi kasa kullanılmış, işlemci çok güçlü, parça kalitesi güzel, yanında 1 TL mouse veriliyor, sisteme özel indirimler var ve vade farksız 9 taksit. Bence çok güzel dolu dolu sistemler olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 TL mouse:
Sisteme özel indirim:
IMG_20251220_191854.jpg

Son düzenleme:
Canavar gibi kasa kullanılmış, işlemci çok güçlü, parça kalitesi güzel, yanında 1 TL mouse veriliyor, sisteme özel indirimler var ve vade farksız 9 taksit. Bence çok güzel dolu dolu sistemler olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 TL mouse:
Sisteme özel indirim:
Eki Görüntüle 2625494

9 ay taksit çok iyi hangi bilgisayarı almak mantıklı olur.

Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Monitör vb. de önerelim mi?

Yeni konu açtım hocam açamıyorum maalesef net bir bütçem yok aslında evde 1 adet bilgisayar var kardeşimde oyun oynuyor ona şu anki bilgisayarımı verip kendime bir bilgisayar almak istiyorum çoğu oyunu oynayabileceğim yüksek ayarlarda.

Yeni konu açtım hocam açamıyorum maalesef net bir bütçem yok aslında evde 1 adet bilgisayar var kardeşimde oyun oynuyor ona şu anki bilgisayarımı verip kendime bir bilgisayar almak istiyorum çoğu oyunu oynayabileceğim yüksek ayarlarda.
Süre bitince konusunu açabilirsiniz. Bütçenizi söylemeniz gerekiyor. Monitör vb. de ister misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı