Elektronik PC Hocası Vade Farksız 9 Taksit Sistemler + Mouse 1 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Canavar gibi kasa kullanılmış, işlemci çok güçlü, parça kalitesi güzel, yanında 1 TL mouse veriliyor, sisteme özel indirimler var ve vade farksız 9 taksit. Bence çok güzel dolu dolu sistemler olmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1 TL mouse:
Sisteme özel indirim:

Son düzenleme:
Fiyatlar alınabilir durmuyor. Normalde 40k olan sistemi 9 taksitle 50k'ya satınca 9 taksidin pek de anlamı kalmıyor.
RX 9060 XT 16 GB sistemler 43 bin bandına dayandı. Üstelik 512 GB SSD, A620 anakart vb. bulunan sistemler. Bu sistem 47 bin TL ve parçaları gayet iyi. Vade farksız 9 taksitin olayı her ay ödeyerek ucuza sistem almak ve zamlardan vb. korunmak. Çok mantıklı ve karlı iş.

Bir o sistem belki alinabilir. Diğerleri zerre istenilen parayi etmez.

Bir o sistem belki alinabilir. Diğerleri zerre istenilen parayi etmez.
Nasıl etmez acaba? Bu parça kalitesi Ryzen 5 7500X3D canavar gibi işlemciyle de birleşince mis gibi sistem ortaya çıkıyor. Vade farksız 9 taksitle bunu alabilmek mükemmel. Şu anda Ryzen 5 7500F RX 9070 XT sistemler 65 bin TL'ye satılıyor, üstelik vade farksız taksit yok.

9070XT hali için ne düşünüyorsunuz?
Vade farksız 9 taksit ile birlikte gayet güzel. Detaylar ana mesajda.
Canavar gibi kasa kullanılmış, işlemci çok güçlü, parça kalitesi güzel, yanında 1 TL mouse veriliyor, sisteme özel indirimler var ve vade farksız 9 taksit. Bence çok güzel dolu dolu sistemler olmuş.

Vade farksız 9 taksit ile birlikte gayet güzel. Detaylar ana mesajda.
Hocam genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden 1080p'de 7500X3D + 9070XT darboğaz yaratır mı? 32 GB ramli 75k olan sistemi alsam mı diye bir düşünüyorum.

Hocam genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden 1080p'de 7500X3D + 9070XT darboğaz yaratır mı? 32 GB ramli 75k olan sistemi alsam mı diye bir düşünüyorum.
Ryzen 5 7500X3D FPS oyuncuları için yapılmış bir işlemci zaten. Aşırı yüksek FPS'ler alabilirsiniz.
@815867 mouseyi almak için sistemi de mi almak gerekli?
Evet. Sepete sistemi ve mouseı ekliyorsunuz, mouse 1 TL oluyor. Ne düşünüyordunuz mouseın 1 TL'e satıldığını mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…