Flaky Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 pckolik Arkadaşlar ne diyosunuz sizce alınır mı? Monitörde dahil bence güzel fiyat. Akşama kadar beklesem fiyat yükselir mi? Değişmesi gereken parçalar var mı bu fiyata değer mi? Aklımda deli sorular, heyecanlandım.
pckolik Arkadaşlar ne diyosunuz sizce alınır mı? Monitörde dahil bence güzel fiyat. Akşama kadar beklesem fiyat yükselir mi? Değişmesi gereken parçalar var mı bu fiyata değer mi? Aklımda deli sorular, heyecanlandım.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 18 Haziran 2023 #2 Alınabilir gibi.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 18 Haziran 2023 #3 Monitör berbat hocam onun dışında iyi sistem.
Flaky Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 540312 dedi: Alınabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sorun olur mu ısınması vs. ErenY dedi: Monitör berbat hocam onun dışında iyi sistem. Genişletmek için tıkla... G-SYNC FreeSync varmış 165 Hz hem neye göre kötü acaba bilgilendirir misiniz?
540312 dedi: Alınabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sorun olur mu ısınması vs. ErenY dedi: Monitör berbat hocam onun dışında iyi sistem. Genişletmek için tıkla... G-SYNC FreeSync varmış 165 Hz hem neye göre kötü acaba bilgilendirir misiniz?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 18 Haziran 2023 #5 Flaky dedi: Ekran kartı sorun olur mu ısınması vs. G-SYNC FreeSync varmış 165 Hz hem neye göre kötü acaba bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamebooster marka, VA panel, Ghosting ihtimali.
Flaky dedi: Ekran kartı sorun olur mu ısınması vs. G-SYNC FreeSync varmış 165 Hz hem neye göre kötü acaba bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamebooster marka, VA panel, Ghosting ihtimali.
Flaky Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #6 ErenY dedi: Game Booster marka, VA panel, ghosting ihtimali. Genişletmek için tıkla... VA panel olduğunu sonradan gördüm sağolun hocam.
ErenY dedi: Game Booster marka, VA panel, ghosting ihtimali. Genişletmek için tıkla... VA panel olduğunu sonradan gördüm sağolun hocam.