F310 kullanıyorum aktif olarak memnun. Yanına 2. gamepad almak istiyorum. Bütçem maksimum 1500 ( 1000 civarı daha iyi olur).
Direkt F310 mu alayım yoksa bu bütçelere daha iyi seçenekler var mı?
Çakma kol vs düşünmüyorum. Dayanıklı olması tercihim.
GameSir Nova offers unrestricted gaming experience with its cross-platform adaptability, making it the ultimate multi-platform gaming controller for your Switch, PC,
gamesir.com
İndirime girmiş vergi düşük çıkması için bir şey yapabilir miyiz yada ne kadar vergi çıkar
hocam ben 30 dolarlık olanda 200 civarı vergi odedim . vergiyi zaten kapıda alıyorlar. eger kolu aldıktan sonra tc no isterlerse ver. çünkü firma kişisel gönderim yapar, vergisiz çıkabilirsin. ben vermeyi unutmuştum 200 civarı girdi
hocam ben 30 dolarlık olanda 200 civarı vergi odedim . vergiyi zaten kapıda alıyorlar. eger kolu aldıktan sonra tc no isterlerse ver. çünkü firma kişisel gönderim yapar, vergisiz çıkabilirsin. ben vermeyi unutmuştum 200 civarı girdi
Pxn p5 bakın hocam bu fiyat aralığında ya da yurt dışı düşünürseniz easysmx sitesinden KATIPX05PRO koduyla easysmx x05 pro alabilirsiniz. Vergi çıkmıyor. İkisinin de incelemesini yaptım youtube üzerinden. Göz gezdirebilirsiniz