cramfray Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 12:02 #1 F/P gamepad arıyorum. Bütçe 1200TL civarları. Kullanıp memnun olduğunuz veya önereceğiniz model var mı? İkinci el de alabilirim. 2.4 GHz olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 12:18
F/P gamepad arıyorum. Bütçe 1200TL civarları. Kullanıp memnun olduğunuz veya önereceğiniz model var mı? İkinci el de alabilirim. 2.4 GHz olmalı.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.227 Makaleler 3 Çözümler 21 Çarşamba 12:19 #2 cramfray dedi: F/P gamepad arıyorum. Bütçe 1200TL civarları. Kullanıp memnun olduğunuz veya önereceğiniz model var mı? İkinci el de alabilirim. 2.4 GHz olmalı. Genişletmek için tıkla... GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com başka bakmama gerek yok.
cramfray dedi: F/P gamepad arıyorum. Bütçe 1200TL civarları. Kullanıp memnun olduğunuz veya önereceğiniz model var mı? İkinci el de alabilirim. 2.4 GHz olmalı. Genişletmek için tıkla... GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com başka bakmama gerek yok.
cramfray Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 14:23 #3 Mantar09 dedi: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com başka bakmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam. gaming gecesinde fiyatı kaça inmişti hatırlıyor musunuz
Mantar09 dedi: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com başka bakmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hocam. gaming gecesinde fiyatı kaça inmişti hatırlıyor musunuz
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.227 Makaleler 3 Çözümler 21 Çarşamba 14:24 #4 cramfray dedi: Teşekkür ederim hocam. Gaming gecesinde fiyatı kaça inmişti hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 1099 TL idi.
cramfray dedi: Teşekkür ederim hocam. Gaming gecesinde fiyatı kaça inmişti hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 1099 TL idi.