PC için 2 bin TL'ye gamepad önerisi

Tranquilo

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 İ5 12450H 512/16
Epic ve Steam ile sorunsuz çalışan ve PC ile sorunsuz olan hangi gamepadi önerirsiniz?

PC için rahatlık istiyorsanız adres elbette Xbox gamepad olur. 2. elde bütçeniz ile bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben 8. nesil kullanıyorum 2. el aldım ve kafam rahat, açıyorum ve BT ile bağlanıp hiçbir ayar yapmadan direkt oynayabiliyorum ekstra program kurmadan.

8Bitdo Ultimate 2C önerebilirim bu bütçedeki herkese yazdığım gibi. Ya da pilli ve ağır olmasını sineye çekebilirsen Xbox 9.Nesil için bi 800 TL daha ekleyebilirsin.

Epic ve Steam ile sorunsuz çalışan ve PC ile sorunsuz olan hangi gamepadi önerirsiniz?

2400TL'ye çıkabiliyorsan Easysmx X10 ve çıkamıyorsan Temu'dan EasySMX X15 bakabilirsin.

Cevap vereyim bu arada ikiside tak çalıştır ekstra herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymaz ve tüm oyunlarda otomatik algılar.

Xbox'umun gamepadini kullanıyorum, içinde bataryası ile geldi PS5'in koluna göre çok daha ergonomik ve ele oturuyor, Akakçe'de 2000 lira civarında Bluetooth ile bilgisayara bağlaya biliyorsun. Zaten Windows ve Xbox Microsoft'un olduğu için hiçbir arıza veya kopma sorunu yaşamadım.

Son düzenleme:

8BitDo Ultimate 2C önerebilirim bu bütçedeki herkese yazdığım gibi. Ya da pilli ve ağır olmasını sineye çekebilirsen Xbox 9.nesil için bir 800 TL daha ekleyebilirsin.

İlk önerdiğiniz modeli alacağım gibi duruyor.

İlk önerdiğiniz modeli alacağım gibi duruyor.
Forumda konusu da var oradan detaylı inceleyebilir, yorumlara bakabilirsiniz ben çok yorum yaptım. Merak ettiğin başka bir şey olursa da yazarsın

Forumda konusu da var oradan detaylı inceleyebilir, yorumlara bakabilirsiniz ben çok yorum yaptım. Merak ettiğin başka bir şey olursa da yazarsın

Hocam kaliteli bir ürün müdür? İsminden dolayı merdiven altı gibi bir algı oldu da. Xbox, Sony vs marka olduğu için bir güven oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…