PC için 2 bin TL'ye gamepad önerisi

Hocam kaliteli bir ürün müdür? İsminden dolayı merdiven altı gibi bir algı oldu da. Xbox, Sony vs marka olduğu için bir güven oluyor.
Yok hocam gayet güvenilir, yurt dışında biraz daha popüler bir model bize geç geldiği için her ürün. Kaliteli, sağlam bir ürün. Ağustos' ta aldım en ufak sorunum olmadı çok memnunum. Yabancı bir kaç kanalda incelemesi de var inceleyebilirsin, gecikme testlerinde ilk sıralarda yer alan bir arkadaş. Ergonomik ve hafif bir kol.

Forumda konusu da var oradan detaylı inceleyebilir, yorumlara bakabilirsiniz ben çok yorum yaptım. Merak ettiğin başka bir şey olursa da yazarsın

Doğrudur hocam forumda siz de dahil olmak üzere bayağı bir sohbeti dönmüş gamepadin. Şu ana kadar gamepadde herhangi bir drift sorunuyla karşılaştınız mı acaba?

Doğrudur hocam forumda siz de dahil olmak üzere bayağı bir sohbeti dönmüş gamepadin. Şu ana kadar gamepadde herhangi bir drift sorunuyla karşılaştınız mı acaba?
Yok hocam, zaten olmaması için hall effectli olmasına özen gösterdim. Yakın zamanda olacağını da sanmıyorum. Triggerlar ve joysticklerde hall effect var.

Yok hocam, zaten olmaması için hall effectli olmasına özen gösterdim. Yakın zamanda olacağını da sanmıyorum. Triggerlar ve joysticklerde hall effect var.

Amazon'da mı aldınız acaba? Rica etsem aldığınız satıcının linkini bırakabilir misiniz?

Amazon'da mı aldınız acaba? Rica etsem aldığınız satıcının linkini bırakabilir misiniz?
Ben ilk çıktığında Aliexpress ten aldım ama şu an Türkiyede satılıyor. Gizaladan alabilirsiniz, ben daha önce almadım ama forumda yine adından bahsedilen bir yer. Genelde yurt dışı ürünleri satıyor zaten. Ufak bir araştırma yapabilirsiniz. Ya da Amazon EU dan alabilirsiniz 29.49 Dolar gümrükten geçiyor olması lazım biraz araştırmanız lazım onu.

8BitDo Ultimate 2C önerebilirim bu bütçedeki herkese yazdığım gibi. Ya da pilli ve ağır olmasını sineye çekebilirsen Xbox 9.Nesil için bir 800 TL daha ekleyebilirsin.

Selam Xbox 9. nesil kol ile arasında çok ağırlık farkı var mıdır acaba? Daha önce DualSense Edge deneme fırsatım olmuştu standart DualSense!e göre ağırdı.

Selam Xbox 9. nesil kol ile arasında çok ağırlık farkı var mıdır acaba? Daha önce DualSense Edge deneme fırsatım olmuştu standart DualSense!e göre ağırdı.
Var, 9. nesil pilli olduğundan ekstra bir ağırlık var. 8Bitdo oldukça hafif ama kalitesiz hissettirmiyor. 8Bitdo Ultimate 2C 246 GR - Xbox 9. Nesil 450 GR meraklısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…