U umut.3264 Decapat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 870 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:42 #11 Çatlı Reis dedi: Hem rekabetçi hem hikayeli oynuyorum aslında. Elite series 7-8K'den başlıyor. O kadar çıkmam. Genişletmek için tıkla... Zamlanmış demek ki ben en son baktığımda o 4500-5000 gibi bir fiyatdaydı.
Çatlı Reis dedi: Hem rekabetçi hem hikayeli oynuyorum aslında. Elite series 7-8K'den başlıyor. O kadar çıkmam. Genişletmek için tıkla... Zamlanmış demek ki ben en son baktığımda o 4500-5000 gibi bir fiyatdaydı.
A C Yoctopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:46 #12 Çatlı Reis dedi: Hem rekabetçi hem hikayeli oynuyorum aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman iş biraz görüntü zevkine düşüyor, hangisinde daha rahat edecekseniz onu alın. Şahsen ben pro 3 alırdım hikayeli oyun oynadığım için.
Çatlı Reis dedi: Hem rekabetçi hem hikayeli oynuyorum aslında. Genişletmek için tıkla... O zaman iş biraz görüntü zevkine düşüyor, hangisinde daha rahat edecekseniz onu alın. Şahsen ben pro 3 alırdım hikayeli oyun oynadığım için.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.304 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:59 #13 A C dedi: O zaman iş biraz görüntü zevkine düşüyor, hangisinde daha rahat edecekseniz onu alın. Şahsen ben Pro 3 alırdım hikayeli oyun oynadığım için. Genişletmek için tıkla... G7 Pro aldım.
A C dedi: O zaman iş biraz görüntü zevkine düşüyor, hangisinde daha rahat edecekseniz onu alın. Şahsen ben Pro 3 alırdım hikayeli oyun oynadığım için. Genişletmek için tıkla... G7 Pro aldım.