PC için 800-1000 TL gamepad önerisi

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, PC için arıyorum sadece, bu bütçeyi aşamam ortalama bu bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler.

Eski tip sol analog tuşu, sağ ve sol yan yana olan oyun kumandalarını seviyorum :(, böyle bir şeye alışabilir miyim bilmiyorum.
Logitech F310 düşünebilirsiniz. Pahalı değil fakat PC için iş görür.
Şuan zaten 2016 yılından beri kullandığım F310 var, çok aşınmaya başladı ve tuşlar sertleşti. Aynını bir daha almak istemiyorum. Mümkünse farklı şeyler de görmek isterim. Belki kablosuz, kablolu da olur ama dediğim gibi, sağ ve sol analog tuşları yan yana olursa sevinirim.

Eski tip sol analog tuşu, sağ ve sol yan yana olan oyun kumandalarını seviyorum :(, böyle bir şeye alışabilir miyim bilmiyorum.

Şu an zaten 2016 yılından beri kullandığım F310 var, çok aşınmaya başladı ve tuşlar sertleşti. Aynını bir daha almak istemiyorum. Mümkünse farklı şeyler de görmek isterim. Belki kablosuz, kablolu da olur ama dediğim gibi, sağ ve sol analog tuşları yan yana olursa sevinirim.

O zaman F710 alın hocam dediğiniz şekilde başka pek bir seçenek yok.

O zaman F710 alın hocam dediğiniz şekilde başka pek bir seçenek yok.
Anlıyorum bana her konumda yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Logitech F710 da güzel. Ama sanırım yeni şeyler de deneyebilirim. Yani, MSI veya Xbox One S oyun kumandası nasıl sizce? Yön tuşları ve sol analog düğmesinin yer değişimine alışabilirim belki. Çünkü yeni nesil kumandaların hepsi böyle anladığım kadarıyla. Bu üçü arasından hangisini önerirsiniz? https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-siyah-pm-HB000003SKRF

Daha uygun varsa bu da olabilir.

Anlıyorum bana her konumda yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Logitech F710 da güzel. Ama sanırım yeni şeyler de deneyebilirim. Yani, MSI veya Xbox One S oyun kumandası nasıl sizce? Yön tuşları ve sol analog düğmesinin yer değişimine alışabilirim belki. Çünkü yeni nesil kumandaların hepsi böyle anladığım kadarıyla. Bu üçü arasından hangisini önerirsiniz? https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-siyah-pm-HB000003SKRF

Daha uygun varsa bu da olabilir.

One S kolu orjinalse daha iyi olur.

One S kolu orijinalse daha iyi olur.

Anlıyorum, peki bana PC ile uyumlu, ve bütçemi çok aşmayan bir ürün gönderir misiniz acaba? MSI'da alabilirim eğer PC için önerirseniz. Yeni ürünlere yeni teknolojiye de alışmak lazım. F710 alırsam, ileride bence bütün kumandalar yeni olan stil gibi olacak ve bu yüzden şimdiden alışmak daha iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı