Çözüldü Pc İçin Amd mı? Nvidia mı? Yoksa Farklı Modeller Mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Safa Byr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Ben bilgisiyarıma oyun oynamak için ekran kartı alacağım. Babama sorduğumda bilgisiyarcılara en fazla Amd geldiğini söylüyor. Bana ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?

Bütçe ne kadar bildirirseniz arkadaşlar yardımcı olabilirler.

Bütçen varsa Nvidia tercih edebilirsin. Eğer bütçen düşük ise AMD tarafına yönelebilirsin. Kullanım amacına göre olarak da değişiklilik gösterebilir.

Bütçem 250- 300 arasıdır.

Bütçen varsa Nvidia tercih edebilirsin. Eğer bütçen düşük ise AMD tarafına yönelebilirsin. Kullanım amacına göre olarak da değişiklilik gösterebilir.
Öyle diyorsunda amd 'de çok fazla sorun çıktığını söylüyorlar. Bende inadına Amd mi alayım?

@Safa Byr Herkesin ağzına bakarsan ortalıkta aç olarak kalırsın. Ben AMD fanboyu veya NVİDİA fanboyu değilim. Sadece size cevabımı söylüyorum.

Tamam yine de size şunu söylemek isterim bilgisyarınızda tercihiniz hangi modeldir? bunu bana bildirirmisiniz. herhangi bir sıkıntı yaşadığınızı/yaşamadığınızı bildirirsenizde sevinirim.

Bütçene bağlı bütçen yukarıda 250 - 300 TL yazmışsın. Bu bütçeye NVİDİA ekran kartı yerine bence AMD ekran kartı alabilirsiniz. NVİDİA güzeldir ama fiyatları tuzludur. AMD ekran kartları güzeldir ve F/P üründür. (F/P = Fiyat ve Performans)

Kardeşim öncelikle teknoloji şans işidir.Bundan önceki iki kartımda nviadaydı yandı.Yani elindeki o bütçeyle alacağın kart amd.Sorun çıkmaz diye bir şey yok her modelde her markada sorun çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…