Firelyfox145 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 49 1 Ağustos 2022 #31 editbs00 dedi: Hocam bilginiz yoksa konuya girmeyiniz ve konu sahibini yanlış yönlendirmeyiniz. İkisini denemeyin hocam çarpışırlar birini silin sağlıksız. Genişletmek için tıkla... Anladım ilk önce ESET ile taratıp sileceğim sonra Kasper'e geçerim? Furkan GRFN dedi: Kaspersky bildiklerim arasında en iyi virüsle mücadele edip silip süpüren bir güvenlik programı. Ne kadar virüs bulaştıysa bilgisayarıma anında yok etti. Genişletmek için tıkla... Mükemmel.
editbs00 dedi: Hocam bilginiz yoksa konuya girmeyiniz ve konu sahibini yanlış yönlendirmeyiniz. İkisini denemeyin hocam çarpışırlar birini silin sağlıksız. Genişletmek için tıkla... Anladım ilk önce ESET ile taratıp sileceğim sonra Kasper'e geçerim? Furkan GRFN dedi: Kaspersky bildiklerim arasında en iyi virüsle mücadele edip silip süpüren bir güvenlik programı. Ne kadar virüs bulaştıysa bilgisayarıma anında yok etti. Genişletmek için tıkla... Mükemmel.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #32 Firelyfox145 dedi: Mükemmel. Genişletmek için tıkla... Şu an Kaspersky kullanıyorum gayet memnunum hocam Virüsleri anında bulup siliyor
Firelyfox145 dedi: Mükemmel. Genişletmek için tıkla... Şu an Kaspersky kullanıyorum gayet memnunum hocam Virüsleri anında bulup siliyor
Firelyfox145 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 49 1 Ağustos 2022 #33 Firelyfox145 dedi: Anladım ilk önce ESET ile taratıp sileceğim sonra Kasper'e geçerim? Mükemmel. Genişletmek için tıkla... BitDefender öneriyor bazı kişiler. Kullanmaya değer mi?
Firelyfox145 dedi: Anladım ilk önce ESET ile taratıp sileceğim sonra Kasper'e geçerim? Mükemmel. Genişletmek için tıkla... BitDefender öneriyor bazı kişiler. Kullanmaya değer mi?
HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 324 Çözümler 4 1 Ağustos 2022 #34 Kesinlikle Kaspersky.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #35 HLAB51 dedi: Kesinlikle Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Firelyfox145 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 49 1 Ağustos 2022 #36 editbs00 dedi: Şu an Kaspersky kullanıyorum gayet memnunum hocam. Virüsleri anında bulup siliyor. Genişletmek için tıkla... Kasper'i önceden de kullanmıştım 30 günlük deneme olarak. Gayet memnundum.
editbs00 dedi: Şu an Kaspersky kullanıyorum gayet memnunum hocam. Virüsleri anında bulup siliyor. Genişletmek için tıkla... Kasper'i önceden de kullanmıştım 30 günlük deneme olarak. Gayet memnundum.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #37 Firelyfox145 dedi: Kasper'i önceden de kullanmıştım 30 günlük deneme olarak. Gayet memnundum. Genişletmek için tıkla... Ee daha ne bekliyorsunuz hocam.
Firelyfox145 dedi: Kasper'i önceden de kullanmıştım 30 günlük deneme olarak. Gayet memnundum. Genişletmek için tıkla... Ee daha ne bekliyorsunuz hocam.
Firelyfox145 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 49 1 Ağustos 2022 #38 editbs00 dedi: Ee daha ne bekliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... ESET bir tarasın kasper geçerim. kasper'i önerenler çoğunlukta. editbs00 dedi: Ee daha ne bekliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes olsa kasper ile birlikte sıkıntı olur mu? editbs00 dedi: Ee daha ne bekliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de diğer açtığım konuya'da bi göz atabilirseniz sevinirim her ne kadar olmuş bitmiş olsa da.
editbs00 dedi: Ee daha ne bekliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... ESET bir tarasın kasper geçerim. kasper'i önerenler çoğunlukta. editbs00 dedi: Ee daha ne bekliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes olsa kasper ile birlikte sıkıntı olur mu? editbs00 dedi: Ee daha ne bekliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de diğer açtığım konuya'da bi göz atabilirseniz sevinirim her ne kadar olmuş bitmiş olsa da.
editbs00 Decapat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #39 Firelyfox145 dedi: Hocam bir de diğer açtığım Konuya'da bir göz atabilirseniz sevinirim her ne kadar olmuş bitmiş olsa da. Genişletmek için tıkla... Hangi konu hocam link atar mısınız?
Firelyfox145 dedi: Hocam bir de diğer açtığım Konuya'da bir göz atabilirseniz sevinirim her ne kadar olmuş bitmiş olsa da. Genişletmek için tıkla... Hangi konu hocam link atar mısınız?
Firelyfox145 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 49 1 Ağustos 2022 #40 editbs00 dedi: Hangi konu hocam link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Telefona gelen Google doğrulama mesajları Arkadaşlar galiba ESET tararken ömrüm bitecek 4 saat oldu hala tarıyor mübarek. Son düzenleme: 1 Ağustos 2022
editbs00 dedi: Hangi konu hocam link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Telefona gelen Google doğrulama mesajları Arkadaşlar galiba ESET tararken ömrüm bitecek 4 saat oldu hala tarıyor mübarek.