PC için araba oyunu tavsiyesi

sherlocks

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
rtx 3060
Selamlar güzel saracak araba oyunları arıyorum. Motor da olabilir. Offline oynayacagımdam dolayı Forza 5 biraz sıkıcı olabilir gibi hissediyorum pek hakim değilim araba oyunlarına. Oyun kolu veya klavye ile oynayacagım. Boyle saracak bir şey istiyorum.

Selamlar güzel saracak araba oyunları arıyorum. Motor da olabilir. Offline oynayacagımdam dolayı Forza 5 biraz sıkıcı olabilir gibi hissediyorum pek hakim değilim araba oyunlarına. Oyun kolu veya klavye ile oynayacagım. Boyle saracak bir şey istiyorum.
Crew Motorfest deneyin derim.

NFS serisini oynayın hem arcade tarzı oyun olduğu için aracı kullanırken zorlanmazsınız.

Asphalt 8 deneyin. Ücretsizdir. Para ile alabilecekseniz; Forza Horizon, NFS serileri.

Forza 4 Online gerektirmiyor diye hatırlıyorum oynarken genelde Online işlerede girmemiştim sürüş hissi de gayet güzel tavsiye ederim.

Tamamen offline oynayacaksanız;
nfs unbound veya eski need for speedler (hikayeli), flatout 1/2 (yarış ve derbi), BeamNG drive (süper gerçekçi fizik), Snowrunner (ralli/offroad).

Bu arada Forza'yı offline oynayabilirsiniz, botlarla. Birsürü yarışlar var, çevrimiçi olmak şart değil.

Road rash redemtıon:)sana moto GP 24 tavsiye ederdim. Ben sürerken sıkıldım. Bana böyle nascar tarzı oyunlar beni kasıyor. Moto GP 24 YouTube'tan bakman tavsiyem. Belki seversin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı