kurman25 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. one.one.one.one Genelde VPN ler yavaş oluyor ama bu baya iyi. 900mbps filan netim var, bununla bağlanıp test yaptım, 700 üstü çıkıyor.
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. one.one.one.one Genelde VPN ler yavaş oluyor ama bu baya iyi. 900mbps filan netim var, bununla bağlanıp test yaptım, 700 üstü çıkıyor.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.963 Çözümler 5 4 Haziran 2025 #3 kurman25 dedi: Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Goodbye Dpi.
kurman25 dedi: Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Goodbye Dpi.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 605 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #4 ProtonVPN ücretsizdir ama süründürür. ProtonVPN kullanmak istiyorsan, WireGuard ile kullanman daha doğru olur. İkinci yöntem de GoodbyeDPI yazılımıdır.
ProtonVPN ücretsizdir ama süründürür. ProtonVPN kullanmak istiyorsan, WireGuard ile kullanman daha doğru olur. İkinci yöntem de GoodbyeDPI yazılımıdır.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 4 Haziran 2025 #5 kurman25 dedi: Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi.
kurman25 dedi: Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi.
kurman25 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #6 xgravity dedi: ProtonVPN ücretsizdir ama süründürür. ProtonVPN kullanmak istiyorsan, WireGuard ile kullanman daha doğru olur. İkinci yöntem de GoodbyeDPI yazılımıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler goodbydpi denedim fakat interneti çok yavaşlattı
xgravity dedi: ProtonVPN ücretsizdir ama süründürür. ProtonVPN kullanmak istiyorsan, WireGuard ile kullanman daha doğru olur. İkinci yöntem de GoodbyeDPI yazılımıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler goodbydpi denedim fakat interneti çok yavaşlattı
M Mamiiiiii111 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2025 #7 kurman25 dedi: Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Planet VPN kullanabilirsin. Ücretsiz ve kullanışlı.
kurman25 dedi: Acilinden VPN'e ihtiyacım var, satın almak ile uğraşamam. Bedava öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Planet VPN kullanabilirsin. Ücretsiz ve kullanışlı.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 4 Haziran 2025 #8 kurman25 dedi: Teşekkürler goodbydpi denedim fakat interneti çok yavaşlattı Genişletmek için tıkla... VPN daha çok yavaşlatır hocam ayrıca goodbyedpi genelde pek internet hızına etki etmiyor normalde.
kurman25 dedi: Teşekkürler goodbydpi denedim fakat interneti çok yavaşlattı Genişletmek için tıkla... VPN daha çok yavaşlatır hocam ayrıca goodbyedpi genelde pek internet hızına etki etmiyor normalde.
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 4 Haziran 2025 #9 kurman25 dedi: Teşekkürler goodbydpi denedim fakat interneti çok yavaşlattı Genişletmek için tıkla... İnternet hızını etkilememesi lazım. Vpn yavaşlatır ama bu olay farklı bişey.
kurman25 dedi: Teşekkürler goodbydpi denedim fakat interneti çok yavaşlattı Genişletmek için tıkla... İnternet hızını etkilememesi lazım. Vpn yavaşlatır ama bu olay farklı bişey.
5 551848 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 652 4 Haziran 2025 #10 GoodbyeDPI internet hızını etkilemiyor ki?