mafaky Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 858 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #11 Bünyesinde zaten bedava VPN de bulunduran Opera browser da denenebilir. Ben 5 yıldır kullanmaktayım.
kurman25 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #12 Patrick_Yıldız dedi: İnternet hızını etkilememesi lazım. Vpn yavaşlatır ama bu olay farklı bişey. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum çalışıyor gibi görünüyor hiç bir siteyi açamıyor çok uzun bekletiyor sonra site hata veriyor oyunu zaten hiç indirmiyor
Patrick_Yıldız dedi: İnternet hızını etkilememesi lazım. Vpn yavaşlatır ama bu olay farklı bişey. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum çalışıyor gibi görünüyor hiç bir siteyi açamıyor çok uzun bekletiyor sonra site hata veriyor oyunu zaten hiç indirmiyor
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.543 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 14 Haziran 2025 #13 kurman25 dedi: Bilemiyorum çalışıyor gibi görünüyor hiç bir siteyi açamıyor çok uzun bekletiyor sonra site hata veriyor oyunu zaten hiç indirmiyor Genişletmek için tıkla... Superonline (Sansüronline)' mi kullanıyorsun ? Eğer öyleyse Goodbye DPI kullanmanı öneririm sonra warp kullandığında sorunsuz internete girebilirsin.
kurman25 dedi: Bilemiyorum çalışıyor gibi görünüyor hiç bir siteyi açamıyor çok uzun bekletiyor sonra site hata veriyor oyunu zaten hiç indirmiyor Genişletmek için tıkla... Superonline (Sansüronline)' mi kullanıyorsun ? Eğer öyleyse Goodbye DPI kullanmanı öneririm sonra warp kullandığında sorunsuz internete girebilirsin.