u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 20 Kasım 2019 #1 Anakartım Bluetooth bulunmuyor, ondan dolayı Bluetooth 5.0 ya da Bluetooth 4.2 istiyorum. USB ya da onbard olur, anakart olarak ASUS H110M-PLUS kullanıyorum. Fiyatı önemli değil, sağlam olsun yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2019
Anakartım Bluetooth bulunmuyor, ondan dolayı Bluetooth 5.0 ya da Bluetooth 4.2 istiyorum. USB ya da onbard olur, anakart olarak ASUS H110M-PLUS kullanıyorum. Fiyatı önemli değil, sağlam olsun yeter.
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 20 Kasım 2019 #2 Öneririm. İstediğiniz her sistemde kullanabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel bir yatırım olur. Fiyatı da çok iyi. Ubit WiFi 6 AX
Öneririm. İstediğiniz her sistemde kullanabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel bir yatırım olur. Fiyatı da çok iyi. Ubit WiFi 6 AX
u999 Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 388 Çözümler 2 20 Kasım 2019 #3 Malik Saatçı dedi: Öneririm. İstediğiniz her sistemde kullanabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel bir yatırım olur. Fiyatı da çok iyi. Ubit WiFi 6 AX Genişletmek için tıkla... Gerçekten beğendim bunu, türkiyede satış yok üzüldüm. Son düzenleme: 20 Kasım 2019
Malik Saatçı dedi: Öneririm. İstediğiniz her sistemde kullanabilirsiniz. Geleceğe yönelik güzel bir yatırım olur. Fiyatı da çok iyi. Ubit WiFi 6 AX Genişletmek için tıkla... Gerçekten beğendim bunu, türkiyede satış yok üzüldüm.
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 21 Kasım 2019 #4 u999 dedi: Gerçekten beğendim bunu, türkiyede satış yok üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Amazon’dan satın alabiliyorsunuz. Kaçırmayın derim.
u999 dedi: Gerçekten beğendim bunu, türkiyede satış yok üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Amazon’dan satın alabiliyorsunuz. Kaçırmayın derim.