Bu ürünü buldum iyi midir? İş görsün performansta kayıp yaşatmasın biraz F/P olsun istiyorum.
Ek olarak sizce PS4 kolunu PlayStation'un yanında satıp bu ürünü almak mı mantıklı Fantech Shooter III Oyun Kolu
Yoksa adaptörü alıp PS4'ü kolsuz satmak mı?
Hocam şimdi şöyle ben şu sorunu yaşıyorum Bluetooth bir kulaklık bağladığımda bir sorun yok normal web'de gezinirken müzik dinlerken. Oyuna girdiğimde ses kesikli gelmeye başlıyor. Ses denetiminden kulaklığın Hands-Free Audio kısmını devre dışı bırakınca sorunsuz çalışıyor ama mikrofon iptal oluyor sanırım. Tabi benim PC den mi yoksa adaptör kaynaklı mı bilmiyorum elimde başka bt adaptör yok deneyemiyorum.
Bu sorunun aynısını yaşıyorum ve aynı şekilde düzeldi. Adaptör kaynaklı olup olmadığından emin değilim.
Anladım hocam şart değil zaten kulaklık bağlamam ki böyle bir sıkıntı varsa eğer PC kaynaklı değilse garantiye vs. gönderilebilir kol için işimi görsün yeter.
Ek olarak sizce PS4 kolunu PlayStation'un yanında satıp bu ürünü almak mı mantıklı Fantech Shooter III Oyun Kolu
Yoksa adaptörü alıp PS4'ü kolsuz satmak mı?
Anladım hocam şart değil zaten kulaklık bağlamam ki böyle bir sıkıntı varsa eğer PC kaynaklı değilse garantiye vs. gönderilebilir kol için işimi görsün yeter.
Bunun hakkında fikri olan var mı? PS4 kolum orijinal ama eski şu anlık bir sıkıntısı yok.