xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 FIFA oynamak için GamePad'i kablosuz bağlamam gerekiyor. Bunun için önerdiğiniz Bluetooth cihazları var mı? Bütçe: 150₺ Gamepad: PS4 V2 Gamepad Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2021
FIFA oynamak için GamePad'i kablosuz bağlamam gerekiyor. Bunun için önerdiğiniz Bluetooth cihazları var mı? Bütçe: 150₺ Gamepad: PS4 V2 Gamepad
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Ben bu aparatı zamanında kullandım güzeldi. Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Ben bu aparatı zamanında kullandım güzeldi. Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 burovezir dedi: Ben bu aparatı zamanında kullandım güzeldi. Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gamepad olarak bağlantı yaptınız mı hiç?
burovezir dedi: Ben bu aparatı zamanında kullandım güzeldi. Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gamepad olarak bağlantı yaptınız mı hiç?
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #4 xJumper dedi: Gamepad olarak bağlantı yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Malesef. Zaten Gamepad olarak bağlarsanız başka cihaz bağlayamıyorsunuz sanırsam. En azından PS3 Gamepadi böyle.
xJumper dedi: Gamepad olarak bağlantı yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Malesef. Zaten Gamepad olarak bağlarsanız başka cihaz bağlayamıyorsunuz sanırsam. En azından PS3 Gamepadi böyle.