P PurpleNight Zeptopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 85 12 Şubat 2023 #11 561165 dedi: Bunu satın aldım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi amazon.com.tr'den siparişini verdim hocam. Salı günü elime ulaşır büyük ihtimal testini yapıp burada yazarım. PurpleNight dedi: Bende şimdi amazon.com.tr'den siparişini verdim hocam. Salı günü elime ulaşır büyük ihtimal testini yapıp burada yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü bugün teslim aldım. Hiçbir gecikme, kopma, parazit tarzı bir sorun yok. Yağ gibi çalışıyor. Son düzenleme: 14 Şubat 2023
561165 dedi: Bunu satın aldım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi amazon.com.tr'den siparişini verdim hocam. Salı günü elime ulaşır büyük ihtimal testini yapıp burada yazarım. PurpleNight dedi: Bende şimdi amazon.com.tr'den siparişini verdim hocam. Salı günü elime ulaşır büyük ihtimal testini yapıp burada yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü bugün teslim aldım. Hiçbir gecikme, kopma, parazit tarzı bir sorun yok. Yağ gibi çalışıyor.
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 15 Şubat 2023 #12 PurpleNight dedi: Bende şimdi amazon.com.tr'den siparişini verdim hocam. Salı günü elime ulaşır büyük ihtimal testini yapıp burada yazarım. Hocam ürünü bugün teslim aldım. Hiçbir gecikme, kopma, parazit tarzı bir sorun yok. Yağ gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bende bugün teslim aldım fakat gamepad hala kargolanmadığı için açıp test etmedim. Geldiğinde kullanıp, fikirlerimi belirteceğim.
PurpleNight dedi: Bende şimdi amazon.com.tr'den siparişini verdim hocam. Salı günü elime ulaşır büyük ihtimal testini yapıp burada yazarım. Hocam ürünü bugün teslim aldım. Hiçbir gecikme, kopma, parazit tarzı bir sorun yok. Yağ gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bende bugün teslim aldım fakat gamepad hala kargolanmadığı için açıp test etmedim. Geldiğinde kullanıp, fikirlerimi belirteceğim.