Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için Bluetooth USB dongle aramaktayım. Cihazı hem müzik dinlemek, hem küçük çapta(50-200 MB) dosya aktarımı yapmak hem de Xbox kolu için kullanacağım. Tak çalıştır olmasını önemsiyorum. Hangi modeli önerirsiniz.
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 307,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 307,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben de bu ürünü gördüm fakat Bluetooth 4.0 olduğu için aktarma hızı yavaş gibi geliyor. Telefondan ortalama 15-20 fotoğraf aktarmam gerekiyor onun için hızlı olup olmadığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Veya başka bir model önerebilir misiniz?
Aktarım hızı ve iletimi merak merak ediyorum mesela 20 fotoğrafı kaç saniyede yolluyor? Kulaklıkla müzik dinlerken cızırtı yapıyor mu vb. ona göre seçimimi yapacağım.