darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #1 PC için hangi konsolların emülatorleri vardır? Her bir konsolun ayrı ayrı emülatorlerini indirmek istiyorum.
PC için hangi konsolların emülatorleri vardır? Her bir konsolun ayrı ayrı emülatorlerini indirmek istiyorum.
6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 26 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 26 Haziran 2023 #3 Öyle bir şey yok ama RetroArch çok fazlasını içeriyor, kendi sitesinden indirin ama.
6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 26 Haziran 2023 #4 439640 dedi: Öyle bir şey yok ama RetroArch çok fazlasını içeriyor, kendi sitesinden indirin ama. Genişletmek için tıkla... RetroArch olması lazım diye biliyorum. Bir ara duymuştum ismini ama pek kullanmadım, kullanan arkadaşlarım vardı
439640 dedi: Öyle bir şey yok ama RetroArch çok fazlasını içeriyor, kendi sitesinden indirin ama. Genişletmek için tıkla... RetroArch olması lazım diye biliyorum. Bir ara duymuştum ismini ama pek kullanmadım, kullanan arkadaşlarım vardı
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 27 Haziran 2023 #5 639407 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bayağı yararlı bir video benim için. Oyunları indirmek içinde virüs bulaştırmadan bildiğiniz güvenilir site var mı?
639407 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bayağı yararlı bir video benim için. Oyunları indirmek içinde virüs bulaştırmadan bildiğiniz güvenilir site var mı?
6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 30 Haziran 2023 #6 darkkaos91 dedi: Çok teşekkür ederim bayağı yararlı bir video benim için. Oyunları indirmek içinde virüs bulaştırmadan bildiğiniz güvenilir site var mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama arkadaşım indirmişti videodakini beraber oynuyorduk.
darkkaos91 dedi: Çok teşekkür ederim bayağı yararlı bir video benim için. Oyunları indirmek içinde virüs bulaştırmadan bildiğiniz güvenilir site var mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama arkadaşım indirmişti videodakini beraber oynuyorduk.