Doğallığı ön planda tutan görünümü ile sade bir şıklığı genç yaşam alanlarına taşıyan Genç Çalışma Masası Meşe, üst arka kısmında bulunan bölmesi ile küçük kırtasiye malzemeleri için kullanışlı bir alan sunar.
Doğallığı ön planda tutan görünümü ile sade bir şıklığı genç yaşam alanlarına taşıyan Genç Çalışma Masası Meşe, üst arka kısmında bulunan bölmesi ile küçük kırtasiye malzemeleri için kullanışlı bir alan sunar.
Black Genç Odası Koleksiyonu, genç odası için şık ve konforlu bir seçim! Çilek’in birbirinden kaliteli ürünleriyle hayalinizdeki odayı kurmak için tıklayın!
cilek.com
Bende buradaki masa var hayli memnunum.
Şuan üzerinde laptopum açık 3d yazıcıdan baskı alıyorum ve bir yandan yan yana 2 kitaptan ders çalışıyorum tam yetiyor alan zorlasan yemek tepsisi de sokarım kalan boşluğa
Black Genç Odası Koleksiyonu, genç odası için şık ve konforlu bir seçim! Çilek’in birbirinden kaliteli ürünleriyle hayalinizdeki odayı kurmak için tıklayın!
Kral düzgün bir ölçek versen öneri yapacağız ona göre daha pahalı ne zengin çocuğu musun para hiç mi umrunda değil F/P falan hani anlamadım ki
Not:Evet de bir seçenek.
Kardeşim pahalı şık bir masa istiyorsan eğer alırsın masa kalıplarını gidersin önce çizdirirsin sonra yaptırırsın. Ne bilelim biz senin tarzını? Öyle en pahalı olan da şık olmuyor. Bu kadar parası olup da masaya yatıracak adam zaten gelip buralarda sormaz. Hadi eyvAllah.