Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Ekim 2022 #11 Kagandoskiv1 dedi: Kutunun içindeki kartta kod yazıyordu onu Origin'e yazdım oyun gözüktü ancak "this code has already been redeemed." hatası verdi oyunu daha önce eski laptopuma kurmayı denemiştim ama PC kaldırmamıştı ve laptop bozuldu ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kod'u kaptırmışsınız.
Kagandoskiv1 dedi: Kutunun içindeki kartta kod yazıyordu onu Origin'e yazdım oyun gözüktü ancak "this code has already been redeemed." hatası verdi oyunu daha önce eski laptopuma kurmayı denemiştim ama PC kaldırmamıştı ve laptop bozuldu ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kod'u kaptırmışsınız.
Kagandoskiv1 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #12 Disty dedi: Bu CD okuyucu değil. Çıkma laptop CD-ROM'ları için bir dönüştürücü kutu. SATA portunu USB'ye dönüştürüyor. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin bir CD okuyucu var mı acaba? Alfa Prime dedi: Kod'u kaptırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Oyun sıfır 2016 yılında almıştım o zamandan beri evde duruyor. Kagandoskiv1 dedi: Önerebileceğin bir CD okuyucu var mı acaba? Oyun sıfır 2016 yılında almıştım o zamandan beri evde duruyor. Genişletmek için tıkla... Aldığım yıl eski laptopumda denemiştim indirmeyi orada kullanmışımdır belki kodu o yüzde olmuyor olabilir. Son düzenleme: 8 Ekim 2022
Disty dedi: Bu CD okuyucu değil. Çıkma laptop CD-ROM'ları için bir dönüştürücü kutu. SATA portunu USB'ye dönüştürüyor. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin bir CD okuyucu var mı acaba? Alfa Prime dedi: Kod'u kaptırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Oyun sıfır 2016 yılında almıştım o zamandan beri evde duruyor. Kagandoskiv1 dedi: Önerebileceğin bir CD okuyucu var mı acaba? Oyun sıfır 2016 yılında almıştım o zamandan beri evde duruyor. Genişletmek için tıkla... Aldığım yıl eski laptopumda denemiştim indirmeyi orada kullanmışımdır belki kodu o yüzde olmuyor olabilir.