PC için Controller önerisi

Bütçe
1000-3000
BIGBIG WON Blitz 2 Oyun Kolu bütçemi geçiyor ama diğer üçünden hangisini önerirsiniz? Fantech EOS Pro da almayı düşündüm biraz ucuz ve özellikleri iyi gibi. Kablosuz yokmuş bu biraz soğuttu EOS Pro'dan.
Shooter 3 ve Won Aether kesinlikle . Hatırladığım kadarıyla özellikleri aynıydı WON Aether'da dijital ekran var . Hangisi tasarım olarak hoşunuza gittiyse onu alın. Küçük bir araştırma yapmanızı da öneririm. En azından bir inceleme videosu izlemek gibi.

Bütçem yetmiyor 3K üzeri demeye çalıştım 😀. ATK Battle Axe Pro alacağım büyük ihtimal hem kablosuz hem de gözüm tuttu.

Bir de hocam güzel hoş da bunları nereden alacağım? Wraith e-Sports hakkında bir sürü kötü yorum gördüm forumlarda Reddit'de.
Wraith E-Sports son derece güvenilir bir yerdir. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Bütçem yetmiyor 3K üzeri demeye çalıştım 😀. ATK Battle Axe Pro alacağım büyük ihtimal hem kablosuz hem de gözüm tuttu.

Bir de hocam güzel hoş da bunları nereden alacağım? Wraith e-Sports hakkında bir sürü kötü yorum gördüm forumlarda Reddit'de.
Hocam forumda alan bir sürü kişi var wraithten kol. Sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum

Hocam forumda alan bir sürü kişi var wraithten kol. Sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Hadi bakalım. 10 güne falan alırım, gelişme olursa söylerim. İyi geceler herkese.

Hadi bakalım. 10 güne falan alırım, gelişme olursa söylerim. İyi geceler herkese.
Tekrar başka kollar da gelirse veya fikrim değişirse de size haber veririm hocam. Zamanında bolca inceleme izlemiştim ve kendim de battle axe pro'nun OEM versiyonu olan aolion k20 için inceleme çekmiştim. Şimdi de beitong için bolca incelicem. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı