PS One'ın efsane oyunu olan Crash Bandicoot serisi PS4'den sonra PC platformuna da çıkmıştır. Kendim PS4'de bitirmeme rağmen oyunu PC'ye de indirip tekrar oynamaya başladım. Bu efsane oyunu sizlere de tavsiye ediyorum. Steam'de satışı mevcuttur. Online'ı olmadığı için ben warez indirdim denedim. PC'de PS4'e nazaran çok daha iyi ve akıcı olmuş, ben çok beğendim.
PS4'te bu oyun beni kanser etti. Gerek önümü göremememden dolayı, gerekse de istediğim yere zıplayamamamdan dolayı. Bu tarz şeyler daha hala var mı? Bir de oyun 60 FPS mi?
Evet nostalji yapmak icin Steam'de istek listeme almistim ama o kadar negatif yorum yapilmis ki oyuna istek listemden sildim.
Eskiden PS2'de oynardim bunu
PS4'te bu oyun beni kanser etti. Gerek önümü göremememden dolayı, gerekse de istediğim yere zıplayamamamdan dolayı. Bu tarz şeyler daha hala var mı? Bir de oyun 60 FPS mi?
Bende Skidrow'dan indirdiğim crackli oyun var. Menüyü ilk açtığımda sadece 30 ve 48 fps seçenekleri vardı. (Crackli olduğu için mi, orjinalinde bu sorun varmı bilmiyorum.) Aşağıda verdiğim linkteki çözümü denedim ve olumlu sonuç aldım. Ayrıca oyun PS4'deki oyunun aynısı birebir hiç bir fark yok.
Orjinal versiyonunda maksimum 48FPS ayarı gördüm. 144Hz monitörüm var, herhangi bir oyunda FPS 60'dan 59'a düşse farkederdim ama 48 FPS'de gayet akıcı geldi bana oyun.
Orjinal versiyonunda maksimum 48FPS ayarı gördüm. 144Hz monitörüm var, herhangi bir oyunda FPS 60'dan 59'a düşse farkederdim ama 48 FPS'de gayet akıcı geldi bana oyun.