Bilgisayarların DualShock 4 desteği yoktur. Eğer DualShock 4'ü bilgisayar da kullanmak istiyorsanız linkini attığım rehberden yardım alabilirsiniz. Kendim de DualShock 4'ümü bu yöntemle bilgisayarda kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Bilgisayarların Dualshock 4 desteği yoktur. Eğer Dualshock 4'ü bilgisayar da kullanmak istiyorsanız linkini attığım rehberden yardım alabilirsiniz. Kendim de Dualshock 4'ümü bu yöntemle bilgisayarda kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Ben kablolu kullanıyorum. Kablosuz olarak araştırdığım da sağlıklı olarak bağlanamadığını ya da hiç bağlanamadığını görmüştüm. Çok zannetmiyorum ama belki yeni bir yöntem çıkmıştır. Araştırmanız da fayda var.
Ben kablolu kullanıyorum. Kablosuz olarak araştırdığım da sağlıklı olarak bağlanamadığını ya da hiç bağlanamadığını görmüştüm. Çok zannetmiyorum ama belki yeni bir yöntem çıkmıştır. Araştırmanız da fayda var.
Hocam genel olarak orijinal kol için geçerli olanlar bunun içinde geçerli. Kalite farkı var elbette. Ben sana bir ürün tavsiye edeyim. Bende bu koldan var. Evde yedek olarak duruyor. Bende Xbox One ve PC var. İkisiyle de sorunsuz çalışıyor. Uyum problemi yok. Kalite olarak fena değil. Orijinal kollar bu aralar çok pahalı. Bütçe olsa zaten Monster Pusat Pro al derim. Alternatif olarak bir bak istersen.
n11.com'dan Xbox One dobe kablolu oyun kolu PC uyumlu seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
Xbox One Dobe Kablolu Oyun Kolu pc uyumlu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.