PC için DS4 mü Xbox kontrolcüsü mü?

Bütçe
1000

Keskorian

Megapat
Daha fazla  
PC'de kullanmak için bir kontrolcü almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan birkaç soru var.
1- DS4 PC'de stabil bir şekilde kol destekleyen oyunlarda çalışıyor mu?
2- Eğer birinci sorunun cevabı evet ise DS4 mü almalıyım yoksa Xbox kontrolcülerinden birini mi?
3- Bu iki kol arasında farklılıklar neler ( 1 - 2 )?
4- Son alternatif kol tavsiyeleriniz neler?

FPS, TPS ve 2D platform oyunları için almayı düşünüyorum ve DS4'ün dokunmatik yüzeyinin çalışıp çalışmadığını merak ettim. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

PC'de kullanmak için bir kontrolcü almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan birkaç soru var.
1- DS4 PC'de stabil bir şekilde kol destekleyen oyunlarda çalışıyor mu?
2- Eğer birinci sorunun cevabı evet ise DS4 mü almalıyım yoksa Xbox kontrolcülerinden birini mi?
3- Bu iki kol arasında farklılıklar neler ( 1 - 2 )?
4- Son alternatif kol tavsiyeleriniz neler?

FPS, TPS ve 2D platform oyunları için almayı düşünüyorum ve DS4'ün dokunmatik yüzeyinin çalışıp çalışmadığını merak ettim. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Hocam, Vatan'dan 700 liraya DS4 aldım birkaç gün oluyor. Dokunmatiği çalışıyor sorunsuz. DS4Windows programı yüklerseniz ışığından titreşimine her şey ayarlanıyor. Hiçbir uyumluluk sorunu yaşamadım Forza Horizon 4 ve FIFA 21'de. Ama Xbox kontrolcülerini daha çok öneriyorlar PC için. Ben alışkın olduğum için DS4 aldım.

Hocam, Vatan'dan 700 liraya DS4 aldım birkaç gün oluyor. Dokunmatiği çalışıyor sorunsuz. DS4Windows programı yüklerseniz ışığından titreşimine her şey ayarlanıyor. Hiçbir uyumluluk sorunu yaşamadım Forza Horizon 4 ve FIFA 21'de. Ama Xbox kontrolcülerini daha çok öneriyorlar PC için. Ben alışkın olduğum için DS4 aldım.

Peki dokunmatik çalışıyor derken dizüstü bilgisayarlardaki gibi touchpad gibi mi çalışıyor yoksa sadece oyunlarda mı çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı