PC için DualSense 5 alınır mı?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Almak istiyorum ama nasıl şarj edilir, şarj için ekstra bir şey lazım mı bilmiyorum. Artı olarak PC'de çok uyumlu değil diyorlar, Xbox daha iyi diyorlar ama rahatlık ve tutuş PS5 benim için daha iyi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef kablo ve adaptör yanında gelmiyor, o yüzden kablo ve adaptör ihtiyacınız olacak. PC ile yeterince uyumlu bence, Xbox'ın en büyük ve aslında alınabilir kılan artısı tak çalıştır modeli. Dualsense'te ise bluetooth açacaksınız o şekilde bağlayacaksınız her açtığınızda. Ama ben Dualsense kullanıyorum ve aşırı rahat. 5-6 saat aralıksız kullanımımda hiçbir zaman rahatsız etmedi. Tavsiye ederim yani eğer alacak olursanız. 15-20 saat arası da şarjı gidiyor.

Eğer bazı oyunlarda tuşların PS yerine Xbox simgesinde görünmesi ve titreşimin de garipleşmesi sorun değilse rahatlık ve tutuşdan vazgeçmeyin derim. Steam dışındaki uygulamalardan oynayacağınız zamanlarda da ek uygulamalar ile Dualsense desteği olmayan oyunları kontrolcüyü Xbox kumandası gibi tanıtarak oynayabilirsiniz.

Dualsense'yi PC'de hiç beğenemedi kimse, beğenen marka bağımlıları oldu genelde. Xbox veya Razer gibi ürünler tercih edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…