DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #1 750 TL'ye bilgisayar için alacağım. Rocket League ve FIFA 21 oynuyorum.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 28 Şubat 2021 #2 MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ (XBOX ONE & PC UYUMLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xbox kolları çok daha iyi. PC'yi hemen tanır. Uyumsuzluk sorunu yaşatmaz.
MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ (XBOX ONE & PC UYUMLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Xbox kolları çok daha iyi. PC'yi hemen tanır. Uyumsuzluk sorunu yaşatmaz.
Ly41 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 DenizED dedi: 750 TL'ye bilgisayar için alacağım. Rocket League ve FIFA 21 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama daha ucuz F710'a falan bakabilirsin ya da Xbox koluna.
DenizED dedi: 750 TL'ye bilgisayar için alacağım. Rocket League ve FIFA 21 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir ama daha ucuz F710'a falan bakabilirsin ya da Xbox koluna.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #4 DenizED dedi: 750 TL'ye bilgisayar için alacağım. Rocket League ve FIFA 21 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... PS kolları bağlanır.Ama sadece bağlanır. Titreşim falan çalışmaz. Arada bir aklına geliyorda öyle çalışıyor sanırım. Bende PS3 kolu var bağladım bir titreşim var bir yok. Xbox alın bence. Tak çalıştır veya bluetooth üzerinden bağlayın direkt olarak.
DenizED dedi: 750 TL'ye bilgisayar için alacağım. Rocket League ve FIFA 21 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... PS kolları bağlanır.Ama sadece bağlanır. Titreşim falan çalışmaz. Arada bir aklına geliyorda öyle çalışıyor sanırım. Bende PS3 kolu var bağladım bir titreşim var bir yok. Xbox alın bence. Tak çalıştır veya bluetooth üzerinden bağlayın direkt olarak.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 Xinput destekli bir kol alabilirsiniz veya direkt Xbox kolu alabilirsiniz bilgisayar için dualsense alınmaz.
Xinput destekli bir kol alabilirsiniz veya direkt Xbox kolu alabilirsiniz bilgisayar için dualsense alınmaz.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #6 SteelSeries Stratus Duo Wireless Gamepad – Android, Windows, VR Uyumlu – Fortnite Mobili Destekler: Amazon.com.tr Steelseries alayım mı? Bir de bu kontrolcü kaç TL olursa alınabilir?
SteelSeries Stratus Duo Wireless Gamepad – Android, Windows, VR Uyumlu – Fortnite Mobili Destekler: Amazon.com.tr Steelseries alayım mı? Bir de bu kontrolcü kaç TL olursa alınabilir?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 28 Şubat 2021 #7 DenizED dedi: SteelSeries Stratus Duo Wireless Gamepad – Android, Windows, VR Uyumlu – Fortnite Mobili Destekler: Amazon.com.tr Steelseries alayım mı? Bir de bu kontrolcü kaç TL olursa alınabilir? Genişletmek için tıkla... MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ (XBOX ONE & PC UYUMLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ (XBOX ONE & PC UYUMLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kontrolcü çok daha iyi.
DenizED dedi: SteelSeries Stratus Duo Wireless Gamepad – Android, Windows, VR Uyumlu – Fortnite Mobili Destekler: Amazon.com.tr Steelseries alayım mı? Bir de bu kontrolcü kaç TL olursa alınabilir? Genişletmek için tıkla... MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ (XBOX ONE & PC UYUMLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ (XBOX ONE & PC UYUMLU) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kontrolcü çok daha iyi.