PC için DualSense alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar dün PS4'ümü sattığım için DualShock 4'üm de gitmiş oldu. PC'de ara sıra kullandığım Xbox 9. nesil kontrolcüm var önermenize gerek yok. PS kollarına aşina olduğum için DualSense'de almayı düşünüyorum. Anlık 2400 civarı fiyatı var. Kullanan / tecrübe eden arkadaşlar önerir mi, herhangi bir sorun yaşayan var mı? Steam üzerinden FIFA, Sony oyunları, RPG tarzı oyunlarda vs. kullanacağım. Titreşimi, triggerlar vs. çok ilgilendiğim özellikler değil. Sorunsuz uzun yıllar götürmesi yeterli.

Son düzenleme:
Ben dualsensi kullanıyorum Stray gibi oyunlarda bir ayri guzel hissettiriyor zevk meselesidir almak istiyorsan alabilirsiniz.(PC'de PS5 gibi olur mu bilmiyorum)

Titreşim motoru PC'de PS5 gibi çalışmıyor diye biliyorum Xbox kontrolcüsü PC'de her zaman daha iyidir.

Alabilirsin fakat o övdükleri Adaptive Triggers ve Haptic Feedback'in çok iyi olmadığını görünce hayal kırıklığına uğrarsın. Öte yandan birde 2020 öncesinde çıkan çoğu oyun için buraya gelip oyun Dualsense'i görmüyor gibi konular açarsın. Ek uygulamalar vs. alman gerekir.

Uygulamalar ile destekleyen oyunlarda haptic feedback kullanılabiliyor. Eğer haptic feedback isteniyorsa alınabilir, güzel bir hissi var. Uzun ömürlülük açısından Xbox daha iyi yine de. DualSense ömrü çok uzun değil gibi şeyler görmüştüm.

Örnek uygulama:

Uygulamalar ile destekleyen oyunlarda haptic feedback kullanılabiliyor.
Dualsense'i destekleyen oyunlarda ek uygulamaya gerek olmadığı gibi Haptic Feedback destekleyen oyunlarda da ek uygulama gerekli değil. Mesela Last of Us Part 1'de sadece kola kabloyu takıyorsun ve bitiyor. Oyun kolu tanıyor ve o özellikleri açıyor.

@632264 @klamontecarlo destekleyen oyunlarda PC'de de PS5'deki gibi çalışıyor.

O zaman belki olabilir.

Doğrudur hocam çok bildiğim bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…