PC için DualSense alınır mı?

Alınır ama eski versiyon olmamalı.

şu dualsensenin neyini seviyorsunuz en soldaki yön tuşlarına sol joystiği bırakmadan dokunamıyorum. Xbox ta böyle bir sorunum yok tutuş şekli çok ideal imkan opsa ps5 te de xbox kolu ile oynarım

şu dualsensenin neyini seviyorsunuz en soldaki yön tuşlarına sol joystiği bırakmadan dokunamıyorum. Xbox ta böyle bir sorunum yok tutuş şekli çok ideal imkan opsa ps5 te de xbox kolu ile oynarım
Size bir haberim var hocam, bigbig won'un bir ürünü var wraith sitesinde. En aşağıda duruyor oyun kolu sekmesinde dongle'a benzeyen. Onun sayesinde bağlayabiliyorsunuz 1. Parti kolları istediğinize ancak ps4 oyunları oynanıyor sadece ps5'te. Bunun haricinde bir de Brook markasının wingnman fgc 2 modeli var lakin trde yok. Bu model ise ps5 oyunlarını dahi oynamanıza imkan tanıyor. Eğer gelirse göz gezdirin isterim lakin çok ucuz olmayacaktır fiyatı.

V1 mi V2 mi olduğunu nasıl anlayacağım

V1 mi V2 mi olduğunu nasıl anlayacağım
Tam olarak bilmiyorum lakin yakın zamanda çıkan parlak renkli modeller v2, beyaz halini nasıl anlıyoruz onu youtube veya redditten araştırmanız daha iyi olur

Cyclone gibi kontrolcüler iyi ancak bu tür kontrolcülerin Xbox 360 emülasyonu yaptığını unutmamak gerekli. Yani elinizdeki kontrolcü malzeme hariç tamamen bir 360 kontrolcüsü. Örnek olarak Forza'da tetik altı kontrolcüleri veya hassas titreşim motorları çalışmıyor çünkü kontrolcüyü Windows 360 olarak görüyor. Tek düze bir titreşim hissiyatı var.

O sebeple, Xbox 9. nesil(hatta 8 de dahil) ve DualSense üstüne hissiyat sunan kontrolcü olduğunu sanmıyorum hiçbirinin çünkü hiçbiri One S/X emülasyonu yapmaz.

Gamesir cyclone 2 için dediğiniz doğru tetik titreşimi yok lakin cyclone pro veyahut xbox lisanslı kollar bu olayı yapabiliyorlar. Hissiyat için dediğiniz doğru evet ama tetikteki titreşimi hissetmek için ömrü kısa bir kol almak benim aklıma yatmamıştı alırken, hesapta bakınca görebilirsiniz 9. Nesil kontrolcü ile bir karşılaştırma yaptım ve tetik titreşimi ve 8 yönlü dpad hariç neredeyse her konuda daha üstün bir kol.

Bence de üstün ama hissiyat konusunda böyle bir problemleri var maalesef.

Bence de üstün ama hissiyat konusunda böyle bir problemleri var maalesef.
Malesef, bu konuda şu ana kadar önceki kolumdan geçişte sıkıntı yaşamadım ama tetik titreşimi gerçekten güzel bir şey. O yüzden sonraki kontrolcümün flydigi vader 4 pro olmasını çok isterim açıkcası

Ülkemizde bulunmaması nedeniyle fahiş fiyatlara satılıyor. 4500 civarına bulsam benim de direkt alacağım bir kontrolcü kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…