PC için DualSense mi Xbox 9. nesil mi?

aiwex

Centipat
Daha fazla  
God of War, The Last of Us, Uncharted, spidermen.
Oynayacağım oyunlar bunlar.

Xbox tabikide genel ergonomi ve kullanım rahatlığı olarak daha iyi ancak alacaksanız orijinal xbox kolu almayın onun yerine xbox ile aynı dizilime sahip hall effect'li çok daha iyi gamepadler var daha uyguna ayrıca birçoğu orijinal kola fark atar.

Mesela bu daha ucuza rakipsiz bir kol daha ucuza da güzel Hall Effect'li gamepadler bulunuyor ancak bu alıp senelerce kullanıcağınız bir ürün olur.

Xbox 9. nesili de kullanırsın ama Hall effect sensörlere sahip değil maalesef.

8Bitdo, Gamesir gibi markalar da zaten Xinput ve Xbox kolundan farksız çalışıyor.
Pilli ve hiçbir teknoloji barındırmayan Xbox koluna para baymaktansa Cyclone 2 alın geçin derim. Yoksa kısa bir zamanda Analog Drift başınıza gelecektir.
Dualsense ise PC için alınmaz. Tam uyumlu değil Xinput cihazlar gibi.

Mesela bu daha ucuza rakipsiz bir kol daha ucuza da güzel Hall Effect'li gamepadler bulunuyor ancak bu alıp senelerce kullanıcağınız bir ürün olur.

Haff effect olayı pahalı bir kollara özgü bir şey değil dediğiniz gibi geçen GameSir T3 Lite aldım yurt dışından ve onda bile Hall effect var kolu da 550 civarına aldım bu yüzden Xbox dur PS5 koludur PC için resmen kazık.

Dualsensi adaptive trigger ve haptic feedback için alıyorum. Bu önerdiğiniz kollarda bu özellikler var mı varsa kararımı değiştireceğim.

Dualsensi adaptive trigger ve haptic feedback için alıyorum. Bu önerdiğiniz kollarda bu özellikler var mı varsa kararımı değiştireceğim.
Yok ama zaten haptic ve adaptif triggerlar çok az oyunda kullanılabiliyor ve çok düzgün de çalışmıyorlar psteki kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…