PC için DualSense vs Xbox kolu

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
PC için Xbox kolları mı daha iyi yoksa DualSense mi daha iyi olur? Dualsenste PS5'teki gibi PC de kolun özelliklerini kullanabiliyor muyuz? PC için Xbox daha iyi diyenler var uyumluluk açısından vesaire fakat DualSense içinde program varmış onun üzerinden uyumluluk yapılabiliyormuş galiba. Düşünceniz nedir?

Ben de merak ediyorum.

DualSense'e PS'da bile yeterince destek gelmedi. PC'de daha da az destek vardır. Alacaksanız XInput'lu bir kol alın, oyunların çoğunda destek var.

Hocam aktif olarak DualSense kullanıyorum zamanında Xbox kontrolcüsü de kullandım. Xbox ergonomi ve Windows desteği konusunda daha iyi fakat DualSense pilli olmaması, Rapid trigger, haptic feedback, touchpad vs. vs. Özellikleri ile çok daha iyi, Windows desteği konusunda DSX uygulaması (steam) ile sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz ve o uygulama olmadan ücretsiz bazı uygulamalar veya Steam aracılığı ile yine tam destek alabiliyorsunuz. Bazı özellikler için belli oyunlarda USB kablosu bağlayarak tam deneyim alabilirsiniz. Ayrıca bazı oyunlarda DSX aracılığı ile (Forza 5, RDR, GTA, vs.) Kolun tam özelliklerini kullanabiliyorsunuz oyun desteklemese bile.

Hocam bizzat souls oyunlarını ve Rogue like oyunları DualSense ile oynadım ve hiçbir problem yaşamadım tek rahatsız edecek şey ki beni hiç rahatsız etmedi sadece oyunlarda Xbox buton simgelerini görüyorsunuz bir süre sonra hiç rahatsız etmiyor. Ayrıca ekstra bir program kullanmanıza gerek yok Steam üzerinden her oyunu oynayabilirsiniz.

Kol yapısı olarak Xbox kol yapısı daha konforlu ve ergonomik ama PS5'te çok kötü denemez. PS tarafında uygulama çıkmış olsa bile hala Bluetooth bağladığın zaman tak çalıştır şekilde tüm özellikler PC'de desteklenmiyor en azından her oyunda DualSense özelliklerini bulamıyorsun. Düzen olarak Xbox düzeni ama kol olarak 2 kolu da öneremem. 3. parti firmalardna daha ucuza veya benzer fiyata çok daha kaliteli kollar bulmak mümkün.

Xbox kolu. Fakat sıfır Xbox kolu almaktansa birçok alternatifi olan ve daha iyi özelliklere sahip daha uygun fiyatlı gamepadler var, EasySmx, 8Bit do, GameSir, Fantech gibi onlara yönelin.

Xbox karar verdim. Zaten normal Xbox kolu almayı düşünmüyordum 8BitDo fantech gibi firmalardan alacaktım. 1500-2000 banında önerebileceğiniz kol var mı? Siyah renk olması tercihimdir ama olmasa da sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…