Şu linkteki DualShock 4'ü almayı düşünüyorum. Bunun yerine Xbox kolu almamı söylediler PC için. Sizce hangisi daha mantıklı? DualShock 4'e alışık olduğum için o da ağır basıyor şu an benim için.
O ürün çakma ve DualShock'lar PC'ye bağlanmaz diye biliyorum Xbox oluyor Xbox One S kolu ya da 360 kolu alabilirsin.
DualShock 4 cihazınızı PC'ye rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca V2 sürümünü alırsanız da tüm özelliklerini sorunsuzca kullanabiliyorsunuz.
Tabi bu orijinali için geçerli. Replikaları için garanti veremem.
Replika almakta kararlıysanız ve bilgisayara bağlayacaksanız Xbox 360/One kollarına bakın.
Amazon TR de 430 TL idi artmış mı? Attığınız link orjinal. Bir yamukluk hissederseniz iade edersiniz.Bu orjinaldir değil mi?
Öyle görünüyor.Bu orjinaldir değil mi?
DualShock 4 cihazınızı PC'ye rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca V2 sürümünü alırsanız da tüm özelliklerini sorunsuzca kullanabiliyorsunuz.
Tabi bu orijinali için geçerli. Replikaları için garanti veremem.
Replika almakta kararlıysanız ve bilgisayara bağlayacaksanız Xbox 360/One kollarına bakın.
Öyle görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.