B Beasty Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 PC için edit ve kayıt programı önerisi lazım. Basit kullanışlı ve çok fazla dosya boyutu kaplamamaları lazım sistemim iyi. Valorant ve CS:GO vb oynuyorum onları atacağım YouTube'a.
PC için edit ve kayıt programı önerisi lazım. Basit kullanışlı ve çok fazla dosya boyutu kaplamamaları lazım sistemim iyi. Valorant ve CS:GO vb oynuyorum onları atacağım YouTube'a.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #2 Hypercam güzel.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.666 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #3 Beasty dedi: PC için edit ve kayıt programı önerisi lazım. Basit kullanışlı ve çok fazla dosya boyutu kaplamamaları lazım sistemim iyi. Valorant ve CS:GO vb oynuyorum onları atacağım YouTube'a. Genişletmek için tıkla... Kayıt için OBS öneririm. Edit için eğer normal editler çıkarma hedefin varsa Movavi işini çözecektir. Zaten bunun gibi programlar çok dosya boyutu kaplamaz. Ancak Adobe gibi programlar fazlasıyla kaplar tabii kaliteli sonuç alırsın.
Beasty dedi: PC için edit ve kayıt programı önerisi lazım. Basit kullanışlı ve çok fazla dosya boyutu kaplamamaları lazım sistemim iyi. Valorant ve CS:GO vb oynuyorum onları atacağım YouTube'a. Genişletmek için tıkla... Kayıt için OBS öneririm. Edit için eğer normal editler çıkarma hedefin varsa Movavi işini çözecektir. Zaten bunun gibi programlar çok dosya boyutu kaplamaz. Ancak Adobe gibi programlar fazlasıyla kaplar tabii kaliteli sonuç alırsın.