PC için ergonomik Gamepad tavsiyesi

• Konuyu başlatan VP67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 77
Herkese selam. Şu an MSI GC 30 V2 kablosuz gamepad kullanıyorum. Gamepad çok kaliteli çok güzel beğeniyorum. Ancak RB ve LB tuşlarını işaret parmaklarımla kullanımda zorluk yaşıyorum. Sanki ele tam oturmuyor ve tuşlar biraz önde duruyor. İşaret parmakları RT ve LT tuşlarına göre oturuyor ele. İşaret parmaklarım RB ve LB tuşlarına denk gelip, orta parmaklarım LT ve RT tuşlarına denk gelmesini istiyorum. Belki hepsi böyledir daha önce gamepad kullanmadığım için bana böyle geliyordur bilmiyorum. Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Ben ergonomik olarak ele daha iyi oturan bir gamepad arıyorum. Kafamda belli bir fiyat yok ama çok da pahalı olmayan F/P ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

Her gamepad tavsiyesine aynı ürünü tavsiye etmişsin. Konuyu okuduğuna emin misin kardeşim? Bu tarz anime karakterli ürünler hoşuma gitmiyor.

Her gamepad tavsiyesine aynı ürünü tavsiye etmişsin. Konuyu okuduğuna emin misin kardeşim? Bu tarz anime karakterli ürünler hoşuma gitmiyor.
Bence karıştırıyorsunuz çünkü ilk defa gamepad linki attım bu forumda.

Hocam resimli değil de desenli var severseniz:

Hocam resimli değil de desenli var severseniz:

Bende halihazırda MSI GC 30 V2 gamepad var. İlk mesajımda belirttiğim husus ergonomik olmasıydı. Ancak bu ergonomiklik işaret parmaklarımın RB ve LB tuşlarına denk gelmesi ile ilgiliydi. Bu attığın gamepadde aynı sorun yaşar mıyım? Alışık olmadığım için bu sorunu yaşıyor da olabilirim. Yoksa kendi gamepadımdan çok memnunum. Sanki tuşları benim gamepadım ile aynı konumda gibi görünüyor bunun da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı