PC için FIFA 19 alınır mı?

Onur Mustafa

Hectopat
Yakın zamanda FIFA 19 veya FIFA 18 almayı planlıyorum PC için ama öte yandan da FIFA 20 çıkmak üzere. Sizce almak mantıklı mı? FIFA 20 için para yok. FIFA 19 alabilirim ama onda da oyuncu sayısı azalır mı korkusu var içimde. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Oyuncu sayısının hemen düşeceğini zannetmiyorum. Uygun fiyatlı bulursan bence alınabilir. Çünük fifa 20 alınamıyorsa en mantıklı seçenek bir öncekisi olsa gerek. Ama oyunu oynamadım farklı bir oyunsal sıkıntısı varsa onu bilemem. Ama fifa 17 yada fifa 18 almak yerine fifa 19 daha mantıklı olmalı. Rakip bulmak açısından tabi. Yoksa oyun olarak belki de önceki seneler daha iyidir veya bu biraz zevk meselesi.

Oyuncu sayısının hemen düşeceğini zannetmiyorum. Uygun fiyatlı bulursan bence alınabilir. Çünük fifa 20 alınamıyorsa en mantıklı seçenek bir öncekisi olsa gerek. Ama oyunu oynamadım farklı bir oyunsal sıkıntısı varsa onu bilemem. Ama fifa 17 yada fifa 18 almak yerine fifa 19 daha mantıklı olmalı. Rakip bulmak açısından tabi. Yoksa oyun olarak belki de önceki seneler daha iyidir veya bu biraz zevk meselesi.
Oyun açısından bir sıkıntı yok aslında sadece oyuncu sayısı azalır mı korkusu var içimde UT için özellikle.

@Onur Mustafa
Oyunun yeni versiyonu çıkmasına yakın hileciler aşırı çoğalıyor, Eğer online için alacaksan alma kesinlikle.
Peki bu hileler sıkıntı olabilecek durumda mı çünkü almayı çok istiyorum ama şuan bu dedikleriniz kafamı karıştırdı FIFA 20 çıkınca daha da pahalı olup hemen düşmez fiyatı normal olarak. Bende şuan online için istiyorum ama emin olamadım şuan.

Oyun açısından bir sıkıntı yok aslında sadece oyuncu sayısı azalır mı korkusu var içimde UT için özellikle.

Fifa 20 bile daha çıkmamış. Yani rakip bulamayacak kadar oyuncu sayısının düşmesi mümkün değil. Herkes hemen yeni oyuna saldırmıyor olsa gerek. Ucuza bulursan bence Fifa 20 yi alabilecek duruma gelene kadar seni idare edebilir.

Hiç almamaktan daha kötü olabilir mi ? Hileciler vs için diyorum.
Bu arada Origin Access 4 euro ile 1 ay boyunca fifa 19 dahil birçok oyunu oynayabiliyorsunuz. Belki bu süre size yeterli gelirse diğer oyunları da oynayıp daha keyifli hale getirebilirsiniz. Oyunların listesi burada. Yıllıkta 25 euroymuş. Basic ve premium diye ayrılmış. Biraz inceleyin isterseniz.

Origin Access daki bazı oyunların listesi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    504,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    526 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    487,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    503,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    551,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    498,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    403 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    492,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    359,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    322,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı