Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.588 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Nisan 2021 #11 Mr.Ridrler dedi: 40 TL fiyat. Konu altına mail veya numara bırakırsanız o şekilde gönderim sağlarım. PC için geçerli Xbox Game Pass kodu. Genişletmek için tıkla... Kodun bir sınırlaması var mı? Örneğin sadece ilk defa abone olacaklar kullanabilir gibi bir şey?
Mr.Ridrler dedi: 40 TL fiyat. Konu altına mail veya numara bırakırsanız o şekilde gönderim sağlarım. PC için geçerli Xbox Game Pass kodu. Genişletmek için tıkla... Kodun bir sınırlaması var mı? Örneğin sadece ilk defa abone olacaklar kullanabilir gibi bir şey?
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #12 Hayır, Birbirleri ile birleşiyor diye biliyorum ayrıca.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.588 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Nisan 2021 #13 Mr.Ridrler dedi: Hayır, Birbirleri ile birleşiyor diye biliyorum ayrıca. Genişletmek için tıkla... Hiç satış yaptınız mı?
Mr.Ridrler dedi: Hayır, Birbirleri ile birleşiyor diye biliyorum ayrıca. Genişletmek için tıkla... Hiç satış yaptınız mı?
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #14 Yunus Emre Gürbüz dedi: Hiç satış yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 2 adet dh de yaptım. Detaylar için mail veya discord kanalarını kullanabilirsiniz.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Hiç satış yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... 2 adet dh de yaptım. Detaylar için mail veya discord kanalarını kullanabilirsiniz.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.588 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Nisan 2021 #15 Mr.Ridrler dedi: 2 adet dh de yaptım. Detaylar için mail veya discord kanalarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord'unuzu verir misiniz?
Mr.Ridrler dedi: 2 adet dh de yaptım. Detaylar için mail veya discord kanalarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord'unuzu verir misiniz?
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #16 Yunus Emre Gürbüz dedi: Discord'unuzu verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu altına mail yazmak istemeyenler. alibilalbayrakonline1@gmail.com Discord Mr.Ridrler#0382
Yunus Emre Gürbüz dedi: Discord'unuzu verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu altına mail yazmak istemeyenler. alibilalbayrakonline1@gmail.com Discord Mr.Ridrler#0382
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.588 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Nisan 2021 #17 Mr.Ridrler dedi: Konu altına mail yazmak istemeyenler. alibilalbayrakonline1@gmail.com Discord #0382 Genişletmek için tıkla... Hocam etiketin yanında bir de takma isim gerekiyor.
Mr.Ridrler dedi: Konu altına mail yazmak istemeyenler. alibilalbayrakonline1@gmail.com Discord #0382 Genişletmek için tıkla... Hocam etiketin yanında bir de takma isim gerekiyor.
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #18 Yunus Emre Gürbüz dedi: Hocam etiketin yanında bir de takma isim gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltim hocam uyardığınız için teşekkürler. Kullanmayı pek bilmiyorum. Ayrıca hocam yazdığıysanız ana sayfada gözükmüyor mail ile daha sağlıklı iletişim olabilir.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Hocam etiketin yanında bir de takma isim gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltim hocam uyardığınız için teşekkürler. Kullanmayı pek bilmiyorum. Ayrıca hocam yazdığıysanız ana sayfada gözükmüyor mail ile daha sağlıklı iletişim olabilir.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #19 Hocam en fazla ne sıkıntı çıkabilir?
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #20 Hocam yani vatanın kendi sitesinden aldığınızda ne çıkabilirse. Aklıma çıkabilecek bir sorun gelmiyor.
Hocam yani vatanın kendi sitesinden aldığınızda ne çıkabilirse. Aklıma çıkabilecek bir sorun gelmiyor.